KOPRSKI KRIMINALISTI PREISKUJEJO POSKUS UBOJA: Pod pretvezo, da je poštar, prišel v hišo in napadel

Kronika

Koprski kriminalisti in postojnski policisti preiskujejo poskus uboja, do katerega je prišlo v petek v Postojni. 48-letnik doma z območja Postojne naj bi napadel 45-letnega domačina in mu poskušal vzeti življenje.

Kot so sporočili s koprske policijske uprave, so policisti včeraj popoldne prijeli 48-letnika in ga nemudoma odpeljali na zaslišanje h koprskemu preiskovalnemu sodniku, ki je zoper njega odredil pripor.

Po ugotovitvah policistov je 48-letnik v petek popoldne prišel na dom 45-letnika v Postojni, s katerim naj bi imela neporavnane spore iz preteklosti. Pod pretvezo, da je poštar, je dosegel, da mu je oškodovančeva mati odprla vrata v hišo.

BOŽIČ BODO PRIČAKALI OB VISOKI PLIMI: V Benetkah morje 139 centimetrov nad običajno gladino

Benetke bodo tudi božič pričakale ob visoki plimi. Gladina morja je danes ob 8.45 narasla do 139 centimetrov nad običajno gladino. To je sicer pet centimetrov manj kot v ponedeljek, a večji del zgodovinskega središča mesta še vedno ostaja pod vodo. Zgodaj davi so se v Benetkah zato tudi znova oglasile sirene, poroča italijanska tiskovna agencija Ansa.

Žensko je takoj onesposobil s solzivcem. Sina, ki je v tistem trenutku prišel po stopnišču v pritličje hiše, je napadel z nevarnim predmetom. 45-letnik je dobil več presekanin in ureznin po glavi, zato so ga reševalci nujne medicinske pomoči prepeljali v UKC Ljubljana, kjer so ugotovili, da gre za hude poškodbe.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kukuruz |  25 .12. 2019 ob  13: 45
Ne odpirajte vrat postarju!
Ne ves ce je zares on
:-)