POSKUS UBOJA V ISTRI: Bil je dobro založen z mamili in oborožen

Kronika

Poreška policija je zaključila preiskavo poskusa uboja, do katerega je prišlo minuli konec tedna. Osumljenec je 33-letnik, ki je osumljen tudi preprodaje mamil.

Do poskusa uboja je prišlo minulo nedeljo ob 5.00 zjutraj v pritličju zgradbe v ulici Tina Ujevića v Poreču. Napadalec in žrtev naj bi se najprej sprla, nato naj bi se začela prerivati. 33-letni osumljenec naj bi pri tem večkrat udaril 32-letnika, nato pa ga poškodoval z ostrim predmetom. Pomoč so mu nudili v puljski bolnišnici, kjer so ugotovili, da gre za lažje poškodbe.

33-letnik je prav tako osumljen, da je v noči na nedeljo v stanovanju na območju Poreča omogočil uživanje mamil trem osebam, minuli četrtek pa je v večernih urah prodal amfetamine državljanu Bosne in Hercegovine.

33-letnika so poreški policisti aretirali včeraj. Pri njemu so našli dva paketka z amfetamini, težka 3,3 grama, ki ju je imel pripravljena za preprodajo. Med hišno preiskavo so našli še več amfetamina v skupni teži 89 gramov, digitalno tehtnico in napravo za vakumiranje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija