IZPLEN DVEH HIŠNIH PREISKAV: Najprej našli kokain, po enem mesecu še ekstazi (FOTO)

Kronika

Policisti so v nadaljevanju preiskave suma kaznivih dejanj sicer že priprtega 33-letnika z območja Žalca opravili hišno preiskavo še v objektu na območju Dobrne, ki ga je uporabljal 33-letnik. Zasegli so nekaj manj kot osem kilogramov ekstazija, ki je pri prodaji na drobno vredna okoli 75.000 evrov, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Ob tem so spomnili, da so pred slabim mesecem dni poročali o 33-letniku z območja Žalca, pri kateremu so pri hišni preiskavi našli in zasegli dobrega pol kilograma kokaina. 33-letnika so s kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami privedli k preiskovalnemu sodniku, ki mu je odredil pripor.

V nadaljevanju preiskave so celjski kriminalisti hišno preiskavo opravili še v objektu na območju Dobrne in zasegli nekaj manj kot osem kilogramov prepovedane droge ekstazi. 33-letnika, ki je trenutno v priporu, bodo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami.

Za omenjeno kaznivo dejanje je zagrožena kazen zapora od enega do desetih let, so še sporočili s policije.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija