STE VIDELI NESREČO MED BELVEDERJEM IN IZOLO? Voznik trčil v pešca, ki je potiskal kolo, in ga poškodoval

Kronika

V ponedeljek ob 18.49 so bili koprski policisti obveščeni o prometni nesreči na cesti od Belvederja proti Izoli. Policisti so na kraju ugotovili, da je 53-letni pešec potiskal kolo ob desnem robu vozišča. Približno 150 metrov od križišča z Južno cesto je vanj trčil neznani voznik neznanega vozila in se s kraja odpeljal, ne da bi nudil podatke in pomoč poškodovanemu.

Pešec je bil v nesreči lažje telesno poškodovan in je bil odpeljan v bolnico Izola. "Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče naprošamo morebitne očividce in voznika osebnega avtomobila, da se zglasijo na postaji Prometne policije Koper ali pokličejo na telefonsko številko 113," so zapisali na PU Koper.

V ponedeljek se je zgodila še ena nesreča s pobegom, le da so kršitelja izsledili. Policisti so v Portorožu obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom povzročitelja s kraja nesreče. Povzročitelja nesreče so nato izsledili v Luciji, kjer je bilo ugotovljeno, da je nesrečo povzročil 57-letnik. Vozniku je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,66 mg/l alkohola. Policisti so voznika pridržali, zanj pa napisali obdolžilni predlog.

ŠE ENA PRESUNLJIVA ZGODBA O PORODU IN MRTVEM OTROKU IZ SLOVENSKE PORODNIŠNICE: "Nisem dobila zapestnice, ker naj bi jih zmanjkalo"

Marinka iz Maribora je imela 23 let, ko je 4. maja 1975 okoli 22. ure zvečer prišla v mariborsko porodnišnico. To je bila njena prva nosečnost. "Po večerji sem začutila krč in ker sem bila prvič noseča, nisem še vedela kako in kaj gredo te stvari," začenja izpoved.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija