ZNANA PRIMORSKA TV VODITELJICA PROSI ZA POMOČ: Ste bili morda vi priča tej nesreči?

Kronika

Že pred časom smo poročali o prometni nesreči, ki se je zgodila med Strunjanom in Belvederjem, v kateri je bil huje poškodovan motorist, povzročitelj nesreče pa je s kraja pobegnil. Ker še vedno niso prišli na sled pobeglemu vozniku, je za pomoč očividcev na družbenem omrežju Facebook zaprosila hči poškodovanega motorista, Erter Pust, ki jo mnogi poznajo s televizijskih ekranov.

Novinarka in televizijska voditeljica Televizije Koper/Capodistria Erter Pust je na svojem Facebook profilu delila objavo svojega očeta Edvarda Pusta, ki je bil hudo poškodovan v prometni nesreči v strunjanskem drevoredu. Kot je zapisal, mu je v soboto, 11. septembra, okoli 19.40, ko se je peljal proti Izoli, neznanec pripeljal z desnega stranskega izhoda direktno pred motor in po trku pobegnil.

Njegova hči Erter je dodala, da je očetu izsilil prednost voznik avtomobila, ki je zavijal iz tamkajšnjega gradbišča v nedovoljeno smer in da ima oče zaradi nesreče počeno golenico, zato šest tednov sploh ne sme stopiti na nogo. Ob tem sta oba pozvala morebitne očividce za pomoč oz. za kakršnekoli informacije, ki bi pomagale izslediti pobeglega voznika.

MOREBITNI OČIVIDCI NA POMOČ! Moj oče Edvard Pust ima počeno golenico (odprt zlom) in 6 tednov sploh ne sme stopiti na...

Posted by Erter Pust on Friday, September 24, 2021

Kot nam je povedala Erter Pust, je njenega očeta rešil motorist, ki se je pripeljal mimo in poklical na pomoč. Po njenih navedbah naj bi povzročitelj nesreče vozil temnejši avto.

Voznik avtomobila je po trčenju odpeljal v smeri strunjanskega krožišča, pa so po nesreči objavili policisti, ki so ob enem tudi pozvali povzročitelja in morebitne priče nesreče, da se zaradi razjasnitve okoliščin zglasijo na najbližji policijski postaji ali pokličejo 113.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
solinar |  25 .09. 2021 ob  07: 36
Pa to ne moreš verjet. Kako da ga ne morejo izslediti. To je praktično slepa cesta. Vodi do hiše, ki je sedaj gradbišče in Krt ima v vogalu nekaj gradbene mehanizacije. Pa še rampa mislim, da je postavljena.
Prognostik |  24 .09. 2021 ob  20: 18
Vi v uredništvu regionalobala sploh imate kontrolo nad oglasi? Tanja Gobec, politik, ima papilome in črevesne zajedalce in potem govori o svoji bolezni. LOL. Ni čudno da imamo anticepilce... Internet je postal zelo stresen.