PRVIČ V KOPRU - 'SYMPHONIKA ON THE ROCK'! Zagotovite si brezplačno vstopnico

Trendi

Vsi ljubitelji rock glasbe, pripravite se na nepozaben večer! V koprsko Areno Bonifika prvič prihaja edinstven rock-simfonični šov, ki bo osupnil občinstvo vseh generacij. 'Symphonika on the Rock' se bo odvil v nedeljo, 19. maja 2024 ob 20.00. Karte so v prodaji na spletni strani Eventim.si ter na vseh pooblaščenih prodajnih mestih. Obenem vabljeni k sodelovanju v nagradni igri za dve brezplačni vstopnici!

Ta spektakularni dogodek združuje največje rock uspešnice v izvedbi simfoničnega orkestra, rock banda in vrhunskih vokalnih solistov. Od Queen, Rolling Stones, Pink Floyd, AC/DC, Scorpions, Guns N' Roses, Beatles pa vse do Metallice - vse te legendarne skupine bodo oživele na odru v čarobni izvedbi rock-simfoničnega šova.

Na odru se bodo izmenjevali izjemni pevci in posebni gostje, ki bodo sodelovali z energičnim rock bendom ter orkestrom. Vse to bodo spremljali impresivna scenografija, osupljiv svetlobni šov, laserji, LED zasloni in projekcije, ki bodo še dodatno obogatili že tako mogočno doživetje.

'Symphonika on the Rock' povezuje rock s simfoničnim, prepleta klasično in sodobno glasbo ter združuje zvočno moč in čustveni naboj največjih rock klasik z veličastnim zvokom velikega orkestra.

Stari svetovni hiti, ki so še danes najbolj poslušani, bodo ponovno zaživeli v čudoviti interpretaciji, ki bo navdušila tako starejše kot mlajše generacije. Poslanstvo dogodka je ponuditi navdušujoč večer, ki bo občinstvo popeljal na potovanje skozi zgodovino rock glasbe.

Organizator dogodka, Koda Events, razveseljuje rockerje s posebno nagradno igro. Z odgovorom na nagradno vprašanje imate možnost osvojiti brezplačni vstopnici za razburljivo glasbeno doživetje.


Pravila nagradne igre

Vsak, ki želi sodelovati v nagradni igri, mora v komentarju objave, ki jo bo spletni portal Regional v zvezi z nagradno igro objavil 6. maja 2024 ob 18.00 na časovnici Facebook strani Regional, zapisati odgovor na vprašanje:

"KJE V KOPRU SE BO ODVIL ROCK-SIMFONIČNI ŠOV?"

Pravilen odgovor lahko pošlje tudi na email urednistvo@regional.si.

V nagradni igri lahko vsak udeleženec sodeluje enkrat.

Žrebanje, ki bo izvedeno elektronsko, bo potekalo dne 10. maja 2024 ob 18.00 v prisotnosti tričlanske komisije.

Organizator KODA Events bo enemu nagrajencu podaril dve karti za koncert 'Symphonika on the Rock'. Nagrajenec bo o nagradi obveščen 11. maja s komentarjem pod objavo o nagradni igri na Facebook strani Regional ali prek emaila, če je odgovor poslal na urednistvo@regional.si. Nagrajenec bo moral Regionalu v roku dveh dni od objave posredovati osebne podatke (ime in priimek) v zasebnem sporočilu na Facebook strani Regional ali prek emaila urednistvo@regional.si. Nagrado (kodi za aktivacijo kart) bo Regional nagrajencu poslal prek zasebnega Facebook sporočila ali prek emaila v roku enega dneva po prejemu podatkov za dostavo nagrade. Če nagrajenec osebnih podatkov v zahtevanem roku ne bo posredoval, se smatra, da nagrade ne želi prejeti in s tem izgubi pravico do nagrade. V takem primeru sta tako Regional kot organizator KODA Events prosta vseh obveznosti do nagrajenca. V organizatorjevi presoji je, da se odloči, ali bo nagrado podelil komu drugemu ali ne.

Nagrade ni možno zamenjati ali izplačati v gotovini. Pravice prevzema nagrade ni mogoče prenesti na tretjo osebo.


Rezervirajte vstopnice že danes in doživite prvovrstno kombinacijo klasičnih in sodobnih rock uspešnic v čudovitem Kopru.