V JAVNOST PRICURLJAL ZELO NASILEN POSNETEK 'P. DIDDYJA'! Svoje dekle pretepa in vleče po hodniku (VIDEO)

Svet

Nasilen posnetek nadzorne kamere iz hodnika hotela v Los Angelesu prikazuje Seana Johna Combsa, bolj znanega pod vzdevki 'Puff Daddy''P. Diddy', ali 'Diddy', kako leta 2016 pretepa, vleče in vrže predmet v svojo tedanjo punco Cassie Venturo.

Posnetek, ki ga je CNN pridobil v petek, zelo verjetno potrjuje nekatere obtožbe, ki jih je 37-letna Ventura navedla proti 54-letnemu Combsu v svoji tožbi iz novembra 2023, ki je vključevala navedbe o fizičnem nasilju. Po poročanju medija se je spor zgodil 5. marca 2016 v zdaj zaprtem hotelu InterContinental.

Na posnetku je videti, kako Ventura zapusti hotelsko sobo s številno prtljago in hitro hodi proti dvigalom. Kmalu zatem je viden Combs, oblečen le v kopalno brisačo in nogavice, kako teče proti Venturi. Ko jo doseže, jo zgrabi za vrat in jo vrže na tla, nato pa se obrne, da jo brcne. Po tem, ko pobere Venturine torbe s tal blizu dvigal, se Combs obrne in jo ponovno brcne. Nato jo povleče za kapuco proti sobi, preden se oddalji.

Venturo je nato videti, kako se počasi dvigne, zbere svoje stvari in poskuša dvigniti telefon na steni blizu dvigal. Combs se vrne in jo potisne, nato pa se usede na stol na hodniku. Nato je viden, kako z mize poleg stola zagrabi predmet in ga s silo vrže proti Venturi.

"Ta srce parajoč posnetek je samo dodatno potrdil nasilno gospoda Combsa," so povedali Venturini odvetniki v izjavi za Page Six.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  20 .05. 2024 ob  14: 05
od kdaj je Biden levičar
ManofSteel |  18 .05. 2024 ob  11: 24
A ni to tisti levičar, ki je podpiral Bidna v času predvolilne kampanje AntiTrump?! Tako je, to je ta dvolična golazen levuharska.