Preverite: Ali ste lahka ženska?

Erotika

Če ste se spraševali, ali moški na vas gledajo kot na lahek plen ali kot na neosvojljivo trdnjavo, je zdaj prišel čas, da ugotovite, kakšne vrste zapeljivka ste.

Vešči zapeljivci vedo, da pri vseh ženskah "ne vžgejo" enake taktike. Dame se med seboj razlikujejo, tako po osebnostnih lastnostih kakor po razmišljanju in v končni fazi tudi po "forah", na katere padajo. Na nekatere začno zelo hitro delovati običajne zgodbe zapeljivcev, druge pa so kot prave neosvojljive trdnjave, na katere je treba usmeriti celo vojsko.

Se sprašujete, kako vi učinkujete na močnejši spol? Tukaj je nekaj odgovorov na vaše vprašanje. V kolikor ste eden od teh tipov, bodite prepričane, da ste za izkušene zapeljivce izjemno lahek plen.

Pogosto depresivna

Konstantna depresija lahko vodi do tega, da ženska enostavno ni sposobna treznega razmišljanja. Takoj, ko se pojavi neki "frajer", ki ji bo posvetil kanček pozornosti, se ga bo oklenila kot zadnje rešilne bilke na planetu. Vešči zapeljivci to vedo in nerazmišljujoč o posledicah, izkoristijo trenutno stanje vsake "dame v težavah".

Ustrežljiva do drugih

Če spadate v to skupino žensk, pomeni, da ste istočasno tudi lahka tarča zapeljivcev. Vi bolj razmišljate o potrebah drugih ljudi kakor o svojih lastnih. Padate na prvo foro, ki jo moški izusti, zelo hitro se nanj navežete in se trudite, da bi mu v vsem ustregli. Verjemite, kmalu bo začel bežati pred vami.

 

Z bujno domišljijo

Ženske, ki imajo bujno domišljijo, prav tako spadajo med lahke plene. Njihova sposobnost, da si predstavljajo ves blišč, ki jim ga neki moški obljublja, jih zelo hitro lahko pripelje do težav. Najpogosteje se jim pripeti prav to, če upoštevamo dejstvo, da so obljube, v katerih tečeta med in mleko, eden izmed bolj zanesljivih metod lovljenja "lahkega plena".

Seks je glavni as v rokavu

V kolikor je postelja vaš glavni način za iskanje ljubezni, vam moramo povedati, da ste na napačni poti. Začeti s spolnimi odnosi, še preden sta se dvakrat dobila na pijači v mestu, vsekakor pušča vtis lahke ženske in prav to je tisto, kar moški z užitkom izkoriščajo. Na ta način ne boste našli partnerja, ki bi želel z vami več kot le skok med rjuhe.