POLICIJA NA SLEDI UDELEŽENCU HUDE PROMETNE NESREČE: Pridobili podatek o vozilu s koprskimi registrskimi tablicami (FOTO)

Kronika

Potem ko je policija prosila za informacije glede petkove prometne nesreče v Medvodah, so na podlagi zbiranja obvestil in informacij občanov pridobili podatek o vozilu znamke VW Passat, ki bi lahko bilo udeleženo v nesreči, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Policisti sicer še intenzivno zbirajo obvestila in preverjajo okoliščine nesreče.

V petek nekaj pred 21. uro je v Medvodah pri krožišču prišlo do prometne nesreče, v kateri so bila udeležena tri osebna vozila. En voznik je na kraju nesreče umrl, dva udeleženca sta poškodovana, voznik osebnega vozila znamke VW Passat, zlate ali srebrne barve, s koprskimi registrskimi tablicami, pa je odpeljal naprej v smeri Kranja. O vozilu znamke VW Passat je policija pridobila podatek, voznika pa očitno še išče.

Poškodovana sta voznica in otrok v enem od udeleženih osebnih vozil. Voznica je po doslej zbranih podatkih utrpela hujše poškodbe, vendar njeno življenje ni ogroženo, otrok pa je lažje poškodovan, so v današnjem sporočilu za javnost še navedli na policiji.

Včeraj zvečer smo posredovali na hudi prometni nesreči dveh vozil na Gorenjski cesti v Medvodah. Skupaj z Gasilska...

Posted by Gasilsko reševalna služba Kranj / Fire & rescue service Kranj on Saturday, June 13, 2020

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija