V PROMETNI NESREČI UGASNILO MLADO ŽIVLJENJE, POŠKODOVAN TUDI OTROK: Policisti se obračajo na priče, iščejo vozilo s koprskimi registrskimi tablicami

Kronika

Včeraj nekaj pred 21. uro je v Medvodah pri rondoju prišlo do prometne nesreče, v kateri so bila udeležena tri osebna vozila. En voznik je na kraju nesreče umrl, dva udeleženca sta poškodovana, voznik osebnega vozila VW Passat pa je odpeljal naprej v smeri Kranja. Policija naproša vse, ki bi karkoli vedeli o okoliščinah nesreče, naj jih pokličejo.

Fotografija je simbolična.

Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče policija išče voznika osebnega vozila znamke VW passat, zlate ali srebrne barve, s koprskimi registrskimi tablicami. Vozilo je poškodovano po levi strani in je odpeljalo v smeri proti Kranju. Voznika osebnega vozila in vse, ki bi karkoli vedeli o okoliščinah nesreče, naprošajo, da pokličejo na 113, ali se zglasijo oziroma pokličejo na najbližjo policijsko postajo ali anonimni telefon na 080 1200, so sporočili iz ljubljanske policijske uprave.

‼️‼️[IŠČEMO UDELEŽENCA HUDE PROMETNE NESREČE]‼️‼️ Danes, okoli 20.40 je v Medvodah pri rondoju prišlo do hude prometne...

Posted by Policijska uprava Ljubljana / Police Directorate Ljubljana on Friday, June 12, 2020

Po prvih znanih podatkih prometne nesreče sta voznika osebnih vozil znamke Bmw in VW passat vozila v smeri Kranja, in sicer vzporedno po dveh voznih pasovih v isto smer. Ko sta se prometna pasova združila v en prometni pas, je med njima prišlo do bočnega trčenja, zaradi česar je voznika vozila Bmw odbilo v levo, kjer je zapeljal na nasprotni vozni pas. Tam pa je trčil v tretji osebni avtomobil.

Voznik osebnega vozila VW passat je po nesreči odpeljal naprej v smeri Kranja. 33-letni voznik osebnega vozila znamke Bmw je kljub hitri pomoči na kraju nesreče umrl, voznica osebnega vozila in otrok, ki sta bila v drugem vozilu, pa sta poškodovana, vendar stopnja njunih poškodb še ni znana. Policija še ugotavlja vse okoliščine in opravlja ogled kraja nesreče.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija