PEROŠA SE JE ZAVIL V MOLK: Napovedane primopredaje poslov danes ni bilo, izvedeli smo, kako ga bodo na občini nadomestili

Koper

Konec tedna smo poročali o fiasku zdaj že bivšega koprskega podžupana Patrika Peroše, ki je v noči na četrtek prejšnji teden vozil pod vplivom alkohola 20 kilometrov v nasprotni smeri po primorski avtocesti. Peroša je koprskemu županu Alešu Bržanu, ki je dejanje označil kot nedopustno, takoj ponudil odstop s položaja. A kot kaže, Bržan nima namena imenovati novega podžupana.

Aleš Bržan

Kot smo izvedeli na koprski občini, je Bržan službeno odsoten oziroma na terenu in uradne primopredaje Peroševih poslov danes najverjetneje ne bo. Peroša je na Bržana naslovil uradno odstopno izjavo, ki jo je Bržan prejel, zato Peroša ni več podžupan. Vendar Bržan tudi ne razmišlja, da bi ga nadomestil.

Kot so povedali na koprski občini, bo občinske posle za šport, ki jih je vodil Peroša, preprosto prevzel nekdo drug oziroma si bodo zaposleni na občinski upravi njegove naloge najverjetneje razdelili.

Patrik Peroša

Perošo smo danes ponovno poskušali priklicati za izjavo, a se je očitno zavil v molk.

Kot smo že poročali, je 43-letni Peroša, vozil po avtocesti v nasprotni smeri iz smeri Razdrtega proti Senožečam. Po podatkih koprske policijske uprave se je to zgodilo v noči na četrtek ob 1.20. Policisti so ga izsledili na Kozini. Alkotest je pokazal, da je 43-letnik vozil z 0,92 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Pridržanja niso odredili, ker ga je po zaključenem postopku domov odpeljala soproga. Sledi mu obdolžilni predlog.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Darko |  02 .09. 2019 ob  15: 15
10
Tvoj podžupan vozi pijan po avtocesti, tvojega soseda imenuješ za direktorja Marjetice, pa še zaposli piranskega pijanca, ki je povzročil prometnoi nesrečo
Bomo še kaj dočakali?
Tine |  02 .09. 2019 ob  15: 07
15
Bržanu pa se zdi dopustno, da svojega soseda s ponerejenimi izkušnjami postavi za direktorja Marjetice Koper, potem ko je Draščić že 10 let na zavodu za zaposlovanje. Potem pa zaposli za pr še Šamšala, ki je pijan povzročil prometno nestečo s službenim avtom. Bržan imej enako ravnilo za vse!
Eho |  02 .09. 2019 ob  15: 05
10
Tip je storil zelo hudo napako, veliko krat se take napake končajo zelo tragično, imel je več sreče kot pameti. Lahko je presrečen, da se je končalo kot se je. Lahko je srečen tudi ker je končal s tem tudi politično pot. Velika večina politikov si nabira zelo slabo karmo. Sedaj je najvažnejše, da bo od tega odnesel tudi kaj dobrega in to je, da ne bo nikoli več sedel za volan tako pijan.
bubobubo |  02 .09. 2019 ob  14: 04
13
nadomestila ne bo, se pravi, da kakšnega velikega dela ne bo za razdelit med ostale zaposlene
Nives |  02 .09. 2019 ob  13: 50
21
To je banda iz Kokl-ovega klana. Sramota! Zasluži kazen in naj gre delat v fabriko ali gostinstvo, da bo občutil"po čem so hruške".