NE VESTE, KAJ IZBRATI ZA DARILO? To je pet nasvetov, ki se jih je dobro držati

Trendi

Ste med tistimi, ki tik pred zdajci še iščejo in kupujejo novoletna darila? Velikokrat je lažje, če pred tem preberemo nekaj koristnih nasvetov in se tako izognemo kakšni neprijetnosti ob obdarovanju.

Majhnega darila nikoli ne zapakirajte v veliko embalažo oziroma darilno vrečko. Vsak, ki bi videl veliko darilo, bi kaj takega tudi pričakoval. Držite se raje mer, ki jih zahteva darilo. Pri tem seveda velja, da ni pomembna velikost, temveč vsebina.

Telefon ni najpametnejše darilo, saj v današnjih časih niti ne traja dolgo, že naslednji dan so na trgu novi modeli ... Zato pa so od stvari toliko bolj mikavna doživetja, na primer potovanje ali vstopnica za koncert, spomin, na katere traja večno.

Lahko se zgodi, da smo za neko darilo porabili veliko denarja, pa vendarle nismo zadeli tistega, kar si je obdarovanec zaželel. Zato denar kot darilo ali še boljše, darilne kartice sploh niso tako slaba ideja. Z njimi si vsak lahko kupi, kar mu je všeč.

Za darila zbirajte stvari, ki bi si jih tudi sami želeli. Lahko pa se tudi poslužite preprostega nasveta, da osebo, ki jo želite obdariti, vprašate, česa si želi. Tako si boste prihranili kar nekaj skrbi.

Mnoge študije so pokazale, da nas obdarovanje drugih osrečuje. Pravzaprav nas to osrečuje bolj oziroma naše zadovoljstvo traja dlje, kot če kaj kupimo samemu sebi. Nenazadnje pa se je treba zavedati, da ni vse v denarju. Najbolj pomembna je namreč pozornost.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija