KRIS POMAGAL ŠE PETIM OTROKOM: Dobrih 55 tisočakov za samostojne korake

Koper

Kris iz Kopra, ki po prejetem zdravilu zlogensma še vedno okreva v Ameriki, je posredno pomagal še petim bolnim otrokom. Del denarja, ki se je v obširni humanitarni akciji zbral za njegovo zdravljenje, je društvo Palčica pomagalčica in dobrodelni škratki namenilo deklici Ajdi ter dečkom Matiji, Tianu, Anžetu in Svitu. 

Društvo Palčica pomagalčica in dobrodelni škratki, ki je vodilo jesensko obširno akcijo, v sklopu katere je celotna Slovenija zbirala denar za malega Krisa Zudicha, redno obvešča o tem, kako porablja višek zbranih sredstev. Spomnimo, da se je v pičlih nekaj dneh za Krisa zbralo vrtoglavih 3,4 milijona evrov, revolucionarno zdravilo, ki bi malemu Koprčanu omogočilo normalno življenje, pa je s popustom stalo dobra dva milijona.

Kot je obalno društvo sporočilo v začetku letošnjega leta, so za Krisovo zdravljenje v lanskem letu porabili 2.169.253,11 evra. S preostankom denarja, ki ga ni malo, pomagajo t. i. Krisovim prijateljem, ki potrebujejo pomoč. Ob izteku lanskega leta so denimo darovali 125.000 evrov za Lino, Erazma, Kiana, Darjana in Nikolasa, letošnjega februarja pa so 55.570 evrov namenili za samostojne korake Tiana, Svita, Matije, Anžeta in Ajde.

???? Hvala vsem dobrodelnim škratkom, ki živijo pravljico s Palčico Pomagalčico. ???? Hvaležni do neba in še več. ????

Objavil/a Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki dne Sobota, 08. februar 2020

"Dragi dobrodelni škratki, z vašimi donacijami ste osrečili tudi pet otrok, ki bodo lahko samostojno hodili proti prijaznejšemu jutri. Otrokom smo namenili 55.570 evrov za zdravljenje in rehabilitacijo, pri čemer bodo starši sodelovali z medicinsko stroko. Deklica Ajda, dečki Matija, Tian, Anže in Svit so otroci, ki jim bomo pričarali nove iskrice sreče v očeh. Starši sami stroškov zdravljenja ne zmorejo kriti in so za prejeto pomoč neizmerno hvaležni. Lepo je pomagati in osrečiti druge. Kris nam je s svojo zgodbo dal priložnost, da rišemo zdrave nasmehe na obrazih otrok," so zapisali v društvu Palčica pomagalčica in dobrodelni škratki ter poudarili, da v 'trezorju pomoči' ostaja 1.485.867,59 evra.

???? ZA SAMOSTOJNE KORAKE OTROK ???? Dragi dobrodelni škratki, z vašimi donacijami ste osrečili tudi pet otrok, ki bodo lahko...

Objavil/a Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki dne Sobota, 08. februar 2020

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Duracell |  12 .02. 2020 ob  07: 55
-2
Pa babici je avto kupil...:(