KRISOV NAPREDEK JE OČITEN: Če bo tako nadaljeval, se bi lahko vrnil v Slovenijo v začetku marca

Svet

Da se stanje malega Krisa Zudicha iz Kopra izboljšuje iz dneva v dan, redno poročamo. Zdaj pa je že znano, kdaj bi se lahko mali bojevnik, ki se trenutno zdravi na kliniki UCLA v Los Angelesu, z mamico in očkom vrnil v Slovenijo. Po poročanju Slovenskih novic bi se to lahko zagodilo že marca.

Babica malega Krisa je za Slovenske novice povedala, da je njegov zdravnik napovedal, se deček vrača v Slovenijo v prvih dneh marca. Seveda odvisno od tega, kaj bodo pokazali pregled in izvidi.

Sicer pa je Krisov napredek očiten. V sredo sta njegova starša v imenu malega borca sporočila prek Facebooka: "Moja kri je boljša, tako da mi je zdravnik spet zmanjšal dozo steroidov. Danes sem imel tudi prvo uro fizioterapije. Fizioterapevtka je rekla, da se veliko bolj trudim in uporabljam veliko več mišic." Kris bo čez sedemnajst dni sicer praznoval svoj drugi rojstni dan.

Objavil/a Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki dne Torek, 07. januar 2020

Ko si ogledujemo Krisove fotografije, ne moremo mimo dejstva, da je Kris vse bolj vesel in sproščen. Na fotografijah ga večkrat vidimo med risanjem, pogosto je tudi po rokicah porisan s flumastri. Od mamice in očka je za božično darilce prejel risalni blok, ki ga je že čisto porisal, poročajo Slovenske novice. Spodnjo sliko je namenil Palčici pomagalčici in dobrodelnim škratkom.

https://cms.zurnal24.si/article-preview-339521?preview_code=652b429d&fbclid=IwAR0pnj56Vbqx-cjzOPvT9GZiLLJQNqeHCVOAbRb0N9hVskamTpsES1G2Qtc ????Kris za dobrodelne škratke????

Objavil/a Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki dne Ponedeljek, 06. januar 2020

Včeraj smo poročali, da je humanitarno društvo Palčica pomagalčica in dobrodelni škratki objavilo stroškovnik za leto 2019. Od skoraj štirih milijonov evrov, ki so jih zbrali v veliki humanitarni akcija za Krisa, so za njegovo zdravljenje porabili 2,169.253,11 evra. 

Kot je za Slovenske novice povedala predsednica društva Larisa Štoka, je malega Krisa videla v sredo preko videoklica. Po njenih besedah je bil deček zelo živahen, med gledanjem risank je veliko čebljal, z rokicami in nogicami jemal igračke s polic ter se kotalil po celi dnevni sobi. Kot je Štoka še napovedala za časnik, se bodo na seji društva prihodnji teden odločili, katerim otrokom bodo naslednjim pomagali. Prednost bodo imeli otroci iz družin s slabim socialnim položajem.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija