KDO JE MOŠKI, KI JE PRI BELEM DNEVU MORIL SREDI REKE: Pevec cerkvenih pesmi, pred ubojem gol tekal po mestu (VIDEO)

Kronika

Hrvaško Istro je pretresel uboj, ki se je zgodil včeraj pri belem dnevu sredi Reke. Osumljenec je v rokah policije, ki vodi preiskavo. Uradne informacije so še vedno skope, po neuradnem poročanju hrvaških medijev sta žrtev in napadalec v lokal prišla skupaj, sedla in se mirno pogovarjala. Nato naj bi moški žensko napadel. Šlo naj bi za starejšo žensko, ki jo je pretepal in brcal.

Nad poškodbami žrtve naj bi bili osupli celo vsega vajeni kriminalisti, saj je bil obraz ženske izmaličen do neprepoznavnosti.

Priča, ki je bila v času dogodka v lokalu, je povedala: "Moški je ves čas strmel vame. Ko je natakar to videl, mi je dejal, naj grem ven. Še dobro, da sem šla, ker je žensko napadel iz čistega miru. Nanjo je skočil pri šanku. Zagrabil jo je za obraz in vlekel, vso jo je opraskal. Iznakazil. Kar se mi je zgodilo pred očmi, je nepojmljivo … tako iz čistega miru. Če pomislim, kako me je pred tem gledal. Pričela sem se tresti. Bilo me je strah. Ko je prišla policija, je zbežal."

Morilec je domačinom dobro znan. Po rodu ni iz Reke, so ga pa pogosto videvali v središču mesta. Na Korzu je pogosto prepeval cerkvene pesmi in blagoslavljal ljudi. Za denar naj bi igral v Zagrebu in Osijeku, nastopal naj bi na televiziji oziroma v šovu talentov. Na eni od Facebook strani naj bi objavili fotografijo moškega, ki gol teka po mestu in šlo naj bi prav za osumljenega.

Natakar, ki je bil priča grozljivemu, je doživel tako hud šok, da je potreboval zdravniško pomoč. V kakšnem odnosu sta bila žrtev in napadalec, ni znano. Čaka se na uradno izjavo policije, ki bo razkrila tudi več podatkov.  

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija