GROZA V SREDIŠČU REKE: Moški sredi belega dne v kavarni ubil žensko

Kronika

Danes zgodaj popoldne se je v samem središču Reke zgodil uboj. Po neuradnih podatkih je moški v kavarni na Pavlinskem trgu ubil starejšo žensko. Zločin se je okoli 14.40 odvil pred očmi osuplega natakarja, ki zaradi doživetega šoka potrebuje psihično pomoč.

Na Primorsko-goranski policijski upravi so potrdili, da preiskujejo kaznivo dejanje uboja. Okoliščine zločina v reški kavarni, v kateri je moški v domnevnem pretepu ubil žensko, še niso znane, priča dogodka pa je za portal 24sata.hr povedala, da je bila ubita starejša ženska.

"Sedela sem v kavarni, kamor pogosto zahajam, in pila kavo. On je vstopil s starejšo žensko, po starosti bi lahko bila njegova mati. Sedela sta mirno in pila čaj in kavo. Nenadoma je skočil nanjo, jo potegnil za šank, prijel za vrat ter začel brcati in praskati," je povedala priča, ki je omenjeni par v kavarni že videla v preteklosti.

Na kraj so prispeli reševalci, ki so pričeli z oživljanjem poškodovane ženske, a žal neuspešno.

Moški je po napadu, ki se je odvil pred očmi šokiranega natakarja, pobegnil, a ga je po zadnjih informacijah policija že izsledila. Kriminalistična preiskava pa se nadaljuje, še pišejo hrvaški mediji.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Bujenabrigu |  07 .02. 2022 ob  03: 30
Tudi po Luciji je par dni nazaj hodil po TPCju nekaksen lik iz Pirana z imenom Minimoris ali nekaj podobnega z nozem v roki in grozil slucajnim mimoidocim, policija se je z njim pogovorila in ga izpustila....cakajmo kaj bo njegova naslednja poteza....
Pjero Panin |  07 .02. 2022 ob  01: 03
Vedno se dogaja zaradi stirih stvari,al prezivetje(denar),sexualnost,postenja oz.krivice in hiearhije v druzbi..
Prava podoba duhovnika je nekoc bila da je ponizen,denar in zenske ga nebi zanimale in se drzi postenja zato ga nikoli ni noben se premlatu...