INCIDENT V PORTOROŠKI MARINI: Policisti pridržali Ljubljančana

Kronika

Policiste je poklical varnostnik iz portoroške marine in povedal, da imajo kršitelja javnega reda in miru. Moški je prišel z barko, natočil gorivo, imel pa je premalo denarja za plačilo. Zatem se ni želel odvezati iz bazena pri črpalki. Policisti so na kraju identificirali 55-letnega Ljubljančana, ki se je najprej obnašal nesramno do tam zaposlenih, žalil, kričal in grozil s pretepom. Po prihodu policistov na kraj je s tem nadaljeval. Odredili so mu pridržanje in mu izdali plačilni nalog.

Fotografija je simbolična.

V Pradah so policisti zasegli osebni avto francoskih registrskih številk vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, v Izoli pa moped domačinu zaradi suma, da presega dovoljeno hitrost, odrejen je bil izredni tehnični pregled. Zvečer so še državljanu Ukrajine v Ankaranu zasegli skuter, ker ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja.

Ilegalne migracije

V Hrušici so policisti prijeli dva državljana Irana, ki sta zaprosila za azil, zatem pa pri Račicah še pet državljanov Irana, ki so prav tako zaprosili za azil. Ob 14. uri so pri Jablanici ustavili osebni avto VW Golf, v katerem je bilo šest  državljanov Sirije, od tega imajo trije urejen status prebivanja v Nemčiji. Trije tujci bodo tako vrnjeni na Hrvaško, trem pa sledi kazenska ovadba. Ponoči so pri tunelu Malo Brdo prijeli še državljana Indije, ki bo vrnjen na Hrvaško, so sporočili s PU Koper.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija