ČRNO POPOLDNE V PROMETU: V trčenju štirih vozil ter avta in vlaka sedem poškodovanih, dva huje

Kronika

Na dolenjski avtocesti se je nekaj pred 18. uro med izvozoma Šmarje–Sap in Cikava v smeri Novega mesta prišlo do trčenja štirih osebnih vozil. V nesreči sta bili poškodovani dve odrasli osebi ter trije otroci. Reševalci so enega otroka ter dva odrasla prepeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana, poroča center za obveščanje.

Fotografija je simbolična. 

Gasilci so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorje na vozilih, nevtralizirali razlite motorne tekočine ter nudili pomoč reševalcem pri oskrbi poškodovancev.

V Srednjih Jaršah v občini Domžale pa je nekaj po 17. uri potniški vlak trčil v osebno vozilo. Gasilci so zavarovali kraj nesreče, s tehničnim posegom iz vozila rešili dve huje poškodovani osebi, nudili pomoč reševalcem pri oskrbi in odklopili akumulator na vozilu. Reševalci so poškodovane osebe prepeljali v bolnišnico, še poroča center za obveščanje.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Linda |  31 .10. 2019 ob  00: 39
KAKO sem dobil posojilo od te velike družbe

Pozdravljeni, dragi moji, jaz sem Linda McDonald, trenutno živim v Austinu Texas, ZDA. Trenutno sem vdova s ​​tremi otroki in aprila 2018 sem obtičala v finančni situaciji in morala sem refinancirati in plačati račune. Poskušal sem iskati posojila pri različnih posojilnicah, zasebnih in podjetniških, vendar nikoli z uspehom, in večina bank mi je zavrnila kredit, ne polni plena tistim vražam tam, ki jim pravijo posojilodajalca, vsi so prevara, vse, kar hočejo, je vaše denarja in ne boste več slišali od njih, so mi to storili dvakrat, preden sem spoznal gospoda Davida Wilsona, najbolj zanimiv del tega je, da mi je posojilo preneslo v roku 74 ur, zato vam bom svetoval, da se obrnete na gospoda Davida, če vas zanima posojilo in ste prepričani, da mu boste lahko pravočasno odplačali, se lahko obrnete nanj po e-pošti ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Brez kreditnega preverjanja, noben ponudnik z samo 2-odstotno obrestno mero in boljšimi odplačilnimi načrti ter Če se morate obrniti na katero koli podjetje glede zavarovanja posojila brez zavarovanja, se danes za svoje posojilo obrnite na gospoda Davida Wilsona

Ponujajo vse vrste posojila, ki jih imajo

Kratkoročno posojilo (5_10 let)
Dolgoročno posojilo (20_40)
Posojilo za medijski termin (10_20)
Ponujajo posojilo
Posojilo za stanovanje ............., Poslovno posojilo ........ Dolžniško posojilo .......
Študentsko posojilo .........., Posojilo za zagon podjetja
Poslovno posojilo ......., posojilo podjetja .............. itd
E-pošta .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
Kar zadeva finančno krizo in posojilo, potem je posojilo David Wilson finančno, prosim, povejte mu. Gospa Linda McDonald vas bo usmerila v dobro srečo ................... ….