V PRIPORU NAPADEL POLICISTA: Skušal ga je zabosti

Kronika

Pripornik v zaporu na Povšetovi v Ljubljani je v torek popoldne poskušal zabosti pravosodnega policista. Pravosodni policist se je ubranil in skupaj s kolegi preprečil napad, je poročala Televizija Slovenija (TVS). Ob napadu nihče od udeleženih pravosodnih policistov ni bil poškodovan, so potrdili na upravi za izvrševanje kazenskih sankcij.

Ob tem so napovedali, da bodo več informacij podali po natančni analizi dogodka.

Na upravi za izvrševanje kazenskih sankcij so sicer že julija podali nekaj statističnih podatkov o napadih na zaposlene v zaporih. Letos sta se julija zgodila dva napada na Dobu, januarja pa je obsojenec z nožem napadel pravosodnega policista.

Lani jih je bilo 12, v letih prej pa tudi po 23 napadov. Lani je bilo še šest poskusov napadov, leta 2017 osem, leta 2016 pa sedem. V nobenem primeru napad ni povzročil težje poškodbe, v nekaj primerih pa je šlo za lažjo poškodbo pravosodnega policista, so navedli na upravi.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Linda |  31 .10. 2019 ob  00: 40
KAKO sem dobil posojilo od te velike družbe

Pozdravljeni, dragi moji, jaz sem Linda McDonald, trenutno živim v Austinu Texas, ZDA. Trenutno sem vdova s ​​tremi otroki in aprila 2018 sem obtičala v finančni situaciji in morala sem refinancirati in plačati račune. Poskušal sem iskati posojila pri različnih posojilnicah, zasebnih in podjetniških, vendar nikoli z uspehom, in večina bank mi je zavrnila kredit, ne polni plena tistim vražam tam, ki jim pravijo posojilodajalca, vsi so prevara, vse, kar hočejo, je vaše denarja in ne boste več slišali od njih, so mi to storili dvakrat, preden sem spoznal gospoda Davida Wilsona, najbolj zanimiv del tega je, da mi je posojilo preneslo v roku 74 ur, zato vam bom svetoval, da se obrnete na gospoda Davida, če vas zanima posojilo in ste prepričani, da mu boste lahko pravočasno odplačali, se lahko obrnete nanj po e-pošti ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Brez kreditnega preverjanja, noben ponudnik z samo 2-odstotno obrestno mero in boljšimi odplačilnimi načrti ter Če se morate obrniti na katero koli podjetje glede zavarovanja posojila brez zavarovanja, se danes za svoje posojilo obrnite na gospoda Davida Wilsona

Ponujajo vse vrste posojila, ki jih imajo

Kratkoročno posojilo (5_10 let)
Dolgoročno posojilo (20_40)
Posojilo za medijski termin (10_20)
Ponujajo posojilo
Posojilo za stanovanje ............., Poslovno posojilo ........ Dolžniško posojilo .......
Študentsko posojilo .........., Posojilo za zagon podjetja
Poslovno posojilo ......., posojilo podjetja .............. itd
E-pošta .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
Kar zadeva finančno krizo in posojilo, potem je posojilo David Wilson finančno, prosim, povejte mu. Gospa Linda McDonald vas bo usmerila v dobro srečo ................... ….