26-LETNIK, NAJDEN NA GORIŠKEM, JE BIL UMORJEN: Večkrat naj bi bil zaboden

Kronika

Vodja Okrožnega državnega tožilstva v Novi Gorici Damijana Bandelj je povedala, da preiskujejo smrt 26-letnega moškega, ki so ga v torek zjutraj našli v Novi Gorici, v smeri kaznivega dejanja umora. Neuradno naj bi bil mlajši moški večkrat zaboden, o motivu in samem dogodku pa še vedno poteka intenzivna policijska preiskava.

Fotografija je simbolična. 

V okviru identifikacijskega postopka so ugotovili in dokončno potrdili tudi identiteto pokojnega. Umorjen je bil 26-letni moški iz širšega mestnega območja Nove Gorice.

O najdbi trupla so obvestili tudi italijanske varnostne organe, ki pri preiskavi intenzivno sodelujejo s slovensko policijo, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Novogoriški policisti so bili v torek zjutraj obveščeni o najdbi trupla neznanega moškega nad železniškim predorom tik ob državni meji na območju Nove Gorice. Ob njem so našli tudi kolo. Poleg kriminalistov in policistov sta na kraj prišla tudi preiskovalna sodnica Okrožnega sodišča in okrožna državna tožilka v Novi Gorici. Preiskovalna sodnica je odredila sodno obdukcijo na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani, da bi ugotovili natančen vzrok smrti.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija