NOVE PODROBNOSTI NAJDBE TRUPLA V NOVI GORICI: Mladenič najverjetneje umrl nasilne smrti, je bil zaboden?

Kronika

Včeraj zjutraj ob 7.33 je občanka na sprehajalni poti nad železniškim mostom in pod samostanom Kostanjevica v Novi Gorici naletela na truplo. Z novogoriške policijske uprave so danes sporočili, da gre za 26-letnega slovenskega državljana. Na kraju so bile najdene krvave sledi, pa tudi bunda, ki jo je nosil, naj bi bila prerezana, poročajo mediji.

Kraj, kjer so v torek našli truplo.

Novogoriški kriminalisti danes preiskavo sumljive smrti mladega moškega nadaljujejo. Ker je bilo truplo najdeno praktično na meji med Italijo in Slovenijo, na sprehajalni poti, ki je priljubljena pri občanih z obeh strani meje, so se včeraj v preiskavo vključili tudi italijanski varnostni organi, ki pa danes ne sodelujejo več.

Sprehajalka je včeraj zjutraj okoli 7.30 naletela na moško truplo, ob katerem je bilo kolo nakamura. Kot poročajo italijanski mediji, je takoj poiskala pomoč pri najbližjih hišah. Zaradi mejnega območja so na kraj prihiteli reševalci in policisti z obeh strani meje, na koncu so primer prevzeli Novogoričani, ker se je truplo nahajalo na slovenski strani meje.

Moški ni imel pri sebi niti telefona niti osebnih dokumentov. Okoliščine, v katerih naj bi umrl, pa so preiskovalcem sumljive. Na kraju so med drugim našli sledi krvi, bunda, ki jo je nosil, je bila prerezana, poročajo mediji. 

Preiskovalna sodnica, ki si je včeraj ogledala kraj najdbe, je za truplo odredila obdukcijo. Ta bo najverjetneje pokazala natančen vzrok smrti mladeniča.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija