'ZADET' LJUBLJANČAN POLICISTOM SAM IZROČIL ZALOGO HEROINA: Sopotnica med postopkom pričela bruhati

Kronika

Sinoči, nekaj minut pred 21. uro, so imeli policisti v Kopru v postopku 44-letnega voznika osebnega avtomobila Audi A3 iz Ljubljane. V vozilu z njim je bila tudi 39-letna sopotnica, ki je med postopkom začela bruhati. Na kraj so bili takoj priklicani reševalci.

Fotografija je simbolična. 

Voznik je zatem sam izročil pet paketkov heroina. Alkotest mu je pokazal 0,22 mg/l, hitri test na droge je bil pozitiven na kokain in opijate. Odrejen mu je bil strokovni pregled na mamila, ki pa ga je odklonil. Za voznika je bil razpisan ukrep prijetje s privedbo, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Policisti so med postopkom še ugotovili, da voznik ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja, na vozilu pa so bile nameščene registrske tablice, ki mu ne pripadajo, bile so beležene kot ukradene. Vozilo in registrske tablice so zasegli.

Vozniku sledi enotni obdolžilni predlog zaradi kršitev cestno-prometnih predpisov (vožnja brez vozniškega dovoljenja, zaseg vozila, vožnja pod vplivom alkohola, odklon strokovnega pregleda, vožnja neregistriranega vozila s pretečenim zavarovanjem in uporabo drugih registrskih tablic). Tudi za sopotnico je razpisan ukrep privedbe na prestajanje zaporne kazni. Oba sta bila predana sodišču v nadaljnje postopke, so še zapisali na koprski PU.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija