VRANJEŠ POSEGEL PO ŠE ENI ZAMENJAVI: Takšna bo postava Slovenije na tekmi s Švico (FOTO)

Slovenija

Selektor slovenske moške rokometne reprezentance Ljubomir Vranješ se je odločil, da pred današnjo tekmo 3. kroga skupine F v Göteborgu s Švico na evropskem prvenstvu v Avstriji ter na Norveškem in Švedskem poseže po drugi menjavi igralcev. Na današnji tekmi bo prvič na EP zaigral Vid Kavtičnik, mesto v ekipi pa je izgubil Kristjan Horžen.

Na drevišnji tekmi proti Švici, ki se bo v Göteborgu pričela ob 18.15, bodo tako zaigrali vratarja Klemen Ferlin in Urh Kastelic, krilni igralci Darko Cingesar, Blaž Janc, Tilen Kodrin in Mario Šoštarič, zunanji igralci Vid Kavtičnik, Dean Bombač, Nejc Cehte, Jure Dolenec, Nik Henigman, Borut Mačkovšek, Rok Ovniček in Miha Zarabec ter krožna napadalca Blaž Blagotinšek in Igor Žabić.

V čakalnici za nastop se sedaj nahajata Gašper Marguč in Horžen. Vsaka reprezentanca je sicer v vsakem delu evropskega prvenstva - v prvem in drugem delu ter končnici - upravičena do dveh zamenjav.

Pred zadnjo tekmo prvega dela EHF EURO je selektor Ljubomir Vranjes segel še po drugi zamenjavi. V ekipo je uvrstil Vida...

Posted by Rokometna zveza Slovenije on Tuesday, January 14, 2020

Slovenski rokometaši so tik pred uvrstitvijo v drugi del tekmovanja. Na današnji tekmi proti Švicarjem si lahko privoščijo tudi poraz s sedmimi goli, tudi v tem primeru bodo odpotovali v Malmö.

Hrvaška, Belorusija, Španija, Nemčija in Islandija že v drugem delu EP

Na evropskem prvenstvu v rokometu so bili včeraj v skupini A in C na sporedu dvoboji tretjega kroga prvega dela prvenstva. Napredovanje iz skupine A sta si tako zagotovili reprezentanci Hrvaške in Belorusije, iz skupine C pa Španije in Nemčije. V skupini E, kjer je potekal drugi krog, si je napredovanje že zagotovila Islandija.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija