VIDELA JE DUHA OTROKA, KI JE SPAL ZRAVEN SINA: Kaj je posnela kamera v otrokovi spalnici? (FOTO)

Svet

32-letna Američanka Maritza Elizabeth Cibuls je zvečer dala spati 18-mesečnega sina. Ko je kasneje pogledala na monitor kamere, ki nadzira otrokovo sobo, je videla poleg sinčka lik drugega otroka in se hudo prestrašila.

Kot je mlada mama povedala za Daily Mail, je bila najprej prepričana, da se ji vse skupaj samo zdi, zato je odšla tudi sama spat. Vendar ji ponoči nekaj ni dalo miru, zato je vstala in odšla preveriti sina. V njegovi sobici je bilo vse v redu. Pomislila je, da je lik na monitorju povzročil madež sline, a je bila posteljica popolnoma suha. Vrnila se je v postelji, vendar ji ni dalo miru.

Na monitorju je bila še vedno vidna podoba drugega otroka. Vso noč se je zbujala in preverjala, kako je s sinom. Resnica se je razkrila zjutraj.

Otroku so namreč kupili novo posteljo. Soprog, ki je tiste noči bil v službi, pa ni odstranil nalepke na jogiju, temveč je samo pripravil posteljnino za spanje. Ko je 32-letnica zjutraj odstranila rjuho, je zagledala sliko otroka. Takrat sta se z možem, na katerega je bila sicer zelo jezna, do solz nasmejala.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija