V NESREČI ZA TRŽNICO 'NASTRADAL' LE PARKIRNI TERMINAL: Škoda ocenjena na par tisoč evrov (FOTO)

Koper

Včeraj sredi dneva se je na parkirišču za koprsko tržnico zgodila nenavadna prometna nesreča. Voznica je iz spodnjega dela parkirišča čez bankino zapeljala na zgornji del, točno v izhodni parkirni terminal in ga podrla.

Do nesreče je prišlo ob 12.30. Na kraj so bili poklicani tudi koprski policisti, ki so ugotovili, da je 39-letna voznica na parkirišču za tržnico z osebnim avtomobilom znamke BMW iz parkirnega mesta zapeljala čez bankino, nato pa s sprednjim delom vozila trčila v izhodni parkirni terminal in ga poškodovala. Namesto v vzvratno prestavo je namreč dala v prvo.

Policisti so ji izdali plačilni nalog po 42. členu Zakona o pravilih cestnega prometa, in sicer zaradi spremembe smeri in premika z vozilom, ki se kaznuje z globo 120 evrov. 

V nesreči sicer – razen parkomata – ni bil nihče poškodovan.

Na Marjetici Koper, ki upravlja s parkiriščem za tržnico, so nastalo škodo ocenili na "par tisoč evrov". Izhodni parkirni terminal sicer ni v celoti uničen in bo šel v popravilo. Na Marjetici upajo, da se bo to zgodilo v "čim krajšem možnem času".

Do normalnega delovanja se bo parkirni režim sproti prilagajal potrebam, so še dodali.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
forešter4 |  15 .06. 2022 ob  14: 50
haha vem kakšna ignorantna baba je ta prav ji je
Bayliner |  15 .06. 2022 ob  07: 00
10
To pa je bil štart in to še malo navzgor. Da se to zgodi na ravnem, recimo kak meter, še nekako, tako pa, strašen refleks, hehe
hribi |  14 .06. 2022 ob  20: 14
13
Nekateri pa res ne bi smeli delati kaj drugega kot hoditi pes. Kaj ti pomaga denar če si zabit.
Pjero Panin |  14 .06. 2022 ob  17: 55
18
Dobro samo da se bo ta parkirni terminal cimprej zrihtal,cene se pa lahko pusti rampe odprte bomo vsi preziveli,ne bo nic hudega