V IZOLI MOČNO POČILO: Na kraju občan našel hudo poškodovanega moškega

Kronika

Včeraj ob 21. uri je policiste poklical občan in povedal, da je v Izoli na Prešernovi cesti slišal močan pok, šel pogledat in na kraju našel poškodovanega moškega. Policisti so takoj odšli na kraj in ugotovili, da gre za prometno nesrečo s pobegom.

Zdravnica je ugotovila, da je 70-letni domačin huje poškodovan, odpeljali so ga v bolnišnico. Z zbiranjem obvestil so ugotovili, da je v Izolana na prehodu za pešce trčil voznik zaenkrat neznanega osebnega avtomobila. Pešec je obležal na vozišču, voznik pa je odpeljal, ne da bi nudil pomoč poškodovanemu.

Vse, ki bi o tem dogodku kaj vedeli, policisti prosijo, da to takoj sporočijo na 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

Ukradel mesne izdelke

Na Šaredu je nekdo vlomil v počitniško hišo in ukradel mesne izdelke v vrednosti 200 evrov.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 43 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 123 klicev. Obravnavali so pet prometnih nesreč z materialno škodo, eno s hujšimi poškodbami in dve z lažjimi. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom, zaradi kršitev javnega reda je bila ena intervencija. Policisti so obravnavali tudi 69 nezakonitih prehodov državne meje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
siviovcar |  30 .12. 2022 ob  11: 18
16
zoran13--- plus deset!
Dodal bi samo še ,da bi tudi pešci poskrbeli za svoje varnost,
v temi in dežju vsi vozniki ( razen pešcev ) vemo ,da je vidljivost zelo slaba, če gre avto nasproti pa nula .
zoran13 |  30 .12. 2022 ob  11: 01
16
V Livadah je ta prehod za pešce okarakteriziran kot zelo kritičen in že velikokrat se je predlagalo, da bi se uredil nadvoz, pa vsi odgovorni samo še zmagujejo z glavo. Ne glede, da je tam omejena hitrost na 40km/h ob prisotnosti radarja in ne glede, da je bila na naslednjem krožišču, pred kratkim povozitev pešča s smrtnim izidom, se zadeve samo še akumulirajo. Velikokrat pomaga naša vozniška kultura, ki je na zelo nizki ravni, to, da ne nudimo pomoči ob nesreči, pa je izpod vsakršne kritike in še en pokazatelj stanja in prometne varnosti pri nas. Še danes velja obsedno stanje v Livadah, saj pospešeno iščejo povzročitelja, upajmo, da bo s poškodovanim vse v redu...