V ANKARANU TRČIL V BETONSKI BLOK: Odklonil je alkotest in končal v pridržanju

Kronika

Občan je v soboto obvestil policiste, da se je v Ankaranu osebni avto zaletel v betonski blok, poleg pa sta moška, ki delujeta močno vinjeno. Vozniku iz Kamnika je bil na kraju odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki ga je odločno odklonil, prav tako je odklonil tudi strokovni pregled. Ker si voznik ni zagotovil prevoza s kraja, mu je bilo odrejeno pridržanje. Na kraju se je upiral, zato so policisti uporabili tudi prisilna sredstva (lisice), so sporočili s koprske policijske uprave.

Fotografije so simbolične.

V soboto je v Postojni nekdo vlomil v parkiran avtomobil in iz njega ukradel denarnico z dokumenti ter gotovino. Vzel jo je iz torbice, ki je bila v vozilu na tleh.

V vasi pri Sežani je domačinko na vrtu ugriznil v nogo pes. V nadaljevanju je bilo ugotovljeno, da je pes pasme Labrador, sicer cepljen proti steklini, last Sežančana, ki mu sledi hitri postopek.

Nekdo je iz kleti v Izoli ukradel električno orodje (vrtalnike, brusilko znamke Makita, Bosch) v vrednosti cca. 1500 evrov.

V Pobegih je 53-letnik kršil Uredbo o varstvu pred požarom v naravnem okolju, zato bo zanj izveden hitri postopek z odločbo. Na kraju so bili štirje gasilci PGD Hrvatini z vozilom, ki so ogenj pogasili.

Policisti so v Kopru ustavili voznika neregistriranega skuterja Gilera Runner 125, 16-letnega Izolana, ki ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Včeraj ob 5.35 je občan obvestil policiste, da na cestišču (na cesti Divača - Sežana) stoji vozilo, v katerem je moški, ki ga ne more zbuditi. 40-letniku so policisti odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal rezultat 1,10 mg/l. Prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja, sledi obdolžilni predlog.

V Piranu so domačinu ukradli moped Piaggio Zip 25, reg. št. KP6B-T6, ki je bil parkiran na Kumarjevi ulici. Moped je vreden 700 evrov.

Včeraj popoldan je regijski center za obveščanje prejel obvestilo, da nekdo kuri pri vasi Gorenje pri Divači. Policisti so 52-letni ženski izdali plačilni nalog zaradi kršitve Uredbe o prepovedi kurjenja v naravnem okolju.

Na Tinjanu je nekdo vlomil v hišo. Ukradel je gotovino in zlatnino.

Na Serminu je danes ponoči nekdo ukradel 100 kompresorjev iz hladilnikov na deponiji smetišča (vrednost 2.000 evrov) in nekaj orodja (vrednost 1.000 evrov).

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija