TUDI VI DELATE TO NAPAKO PRI UPORABI WHATSAPP-A? Nova funkcija vam lahko prihrani težave (VIDEO)

Trendi

Zdaj lahko v aplikaciji WhatsApp omogočite izginjajoča sporočila za določen klepet ali za vse prihajajoče klepete. Podrobna pojasnila sledijo v nadaljevanju. Lahko si pogledate tudi videoposnetek, ki vsebuje navodila za aktivacijo funkcije izginjajočih sporočil oziroma Disappearing Messages.

Kaj je funkcija izginjajočih sporočil v WhatsApp-u?

Uporabniki lahko nastavijo vnaprej nastavljen časovnik, da se sporočila samodejno odstranijo z uporabo nove funkcije WhatsApp Disappearing Messages. Ta časovnik lahko nastavite na 24 ur, 7 dni ali 90 dni. Omenjeno funkcijo lahko uporabljajo tako osebni kot skupinski klepeti.

Kako omogočiti izginjajoča sporočila WhatsApp?

Pojdite v nastavitve WhatsApp > kliknite Račun > Zasebnost > Privzeti čas sporočila in izberite trajanje, da omogočite izginjajoča sporočila WhatsApp. Tukaj je na voljo tudi možnost, da funkcijo nastavite kot privzeto za vse pogovore.

Ali bodo sporočila izginila od vsepovsod?

Ne. Sporočila, ki so bila samodejno izbrisana, so morda še vedno dostopna na plošči z obvestili, tudi ko vklopite funkcijo, če do njih še niste dostopali. Če je sporočilo z nastavitvijo izginjanja poslano v drug pogovor, tudi tam ne bo izginilo, razen če ima drugi klepet enake nastavitve.

Na katera sporočila funkcija ne vplivala?

Funkcija ne vpliva na komunikacijo, ki je bila poslana, preden je bila omogočena ali po tem, ko je bila onemogočena. Te komunikacije ne bodo takoj izbrisane, piše na behmaster.com.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija