TRGO ABC ZA POMOČ V ČASU EPIDEMIJE PONUDIL BREZPLAČNI NAJEM SVOJIH VOZIL: "Sedaj ni čas za kovanje dobička, na prvem mestu je solidarnost!"

Koper

Podjetje Trgo ABC je v tej krizni situaciji priskočilo na pomoč Mestni občini Koper ter občinama Hrpelje-Kozina in Sežana. Za razvoz najnujnejših potrebščin in pomoč pri dostavi brisov jim je omogočilo brezplačni najem testnih in nadomestnih vozil.

Predstavnici MOK in direktor Trgo ABC Igor Mahne ob prevzemu vozil.

Trgo ABC je v času epidemije novega koronavirusa Mestni občini Koper ponudil svoja testna in nadomestna vozila, s katerimi lahko razvažajo hrano in zdravila najbolj ranljivim skupinam, hkrati pa pomagajo pri dostavi brisov zdravstvenim ustanovam. "Živimo v zelo nepredvidljivem in stresnem času. Situacija v svetu nas je prisilila na čisto drugačno življenje, ta čas nam bo ostal v negativnem spominu. A vseeno lahko vsi naredimo nekaj dobrega za ljudi, saj je v tej izredni situaciji na prvem mestu solidarnost," je povedal direktor Igor Mahne.

"Navsezadnje smo v tem skupaj. Ni lahko, ampak s sočutjem, upoštevanjem ukrepov in medsebojno podporo nam bo uspelo. Poskrbimo drug za drugega," dodaja Mahne.

Za potezo, ki jim bo zelo olajšala delo in pomoč v času epidemije, so v Mestni občini Koper nadvse hvaležni. Trgo ABC je svoja testna in nadomestna vozila sicer velikodušno ponudil tudi občinama Hrpelje-Kozina in Sežana.