TINDER JO JE POVEZAL S 'PREPOVEDANIM' MOŠKIM: "Prosim neznance za pomoč" (FOTO)

Trendi

Američanka je obiskala Redditov forum Relationship Advice in pojasnila, da jo je Tinder povezal z možem njene sestrične, ki ga ni nikoli osebno spoznala. Skrbelo jo je, kaj naj stori. Številni spletni neznanci so ji svetovali, naj sestrični pove, da je njen mož na Tinderju, spet drugi so komentirali, naj se ne vpleta v probleme drugih.

Ženska je napisala daljšo objavo, v kateri je iskala nasvet o situaciji in priznala, da se boji, kaj bi morebitni škandal lahko povzročil njeni sestrični. Pojasnila je tudi, da sestrična ni v odprtem zakonu in da imata otroka.

"Obožujem svojo sestrično. Zato sem tukaj anonimno in prosim neznance za pomoč. Bojim se zanjo. Zato ne vem, kaj naj naredim. Osebno nisem srečala tega moškega, saj s sestrično živiva na nasprotnih straneh države in obiski veliko stanejo," je povedala zaskrbljena Američanka.

Številni neznanci so ji svetovali, naj sestrični pove, da je njen mož na Tinderju, spet drugi so komentirali, naj se ne vpleta v probleme drugih. Nekateri so omenili tudi možnost kraje identitete, kar pomeni, da se morda nekdo drug izdaja za moža njene sestrične.

"Če nočeš biti del tega, mora sestrična to izvedeti sama ali od nekoga drugega. Ali pa ji anonimno pošlji podatke, da ne bodo povezani s tabo," so ji svetovali uporabniki Reddita.

Kot je razvidno iz zadnjega dodatka k sporočilu, sta se sestrična in njen mož razšla, sestrični pa sta ohranili dober odnos.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija