TE MIKA NOV IPHONE 13? Sodeluj v 4. ROMY Strong nagradni igri in osvoji pametni telefon (FOTO, VIDEO)

Slovenija

3. ROMY Strong nagradna igra se je 8. aprila končala ... in isti dan se je začela nova. Ne, to ni šala! V tej nori nagradni igri Romy in Janez z razširjeno ROMY Strong ekipo podarjata dva neverjetno izpopolnjena pametna mobilna bisera, ki premikata meje mogočega, in sicer rdeč in bel iPhone 13. Čas za sodelovanje imaš do vključno 4. maja, 5. maja pa bo žreb. Obišči www.ROMYStrong.si in osvoji vsestransko perfekten nov iPhone 13!

ROMY Strong spodbuja ženske, da realizirajo svoje cilje na način, da udejanjijo trajnostni življenjski stil, vključujoč pravilno in redno prehranjevanje ter vadbo, ki predstavljata eliksir dobrega zdravja in počutja.

ROMY Strong ti bo pomagala doseči želene rezultate, se počutiti odlično in ustvariti življenjski slog, v katerem dejansko uživaš, te opolnomoči in ni le nekaj začasnega in prehodnega.

Cilj ROMY Strong ni le poskrbeti, da boš imela veliko motivacije, se naučila pravilne tehnike izvedbe vaj in zdravega načina prehranjevanja, ustvarila dobre navade in prišla do želene forme, temveč oblikovala miselnost, da je visoko samospoštovanje ključnega pomena za dobro zdravje, trdno samopodobo in srečo, ki sije navzven.

Letos sta Romy in Janez podelila že kar štiri Applove izdelke, in sicer tri iPhone in en iPad.

View this post on Instagram

A post shared by ROMY Strong (@romy_gasperin)

View this post on Instagram

A post shared by ROMY Strong (@romy_gasperin)

ROMY Strong ekipa:

Romana Gašperin z vzdevkom Romy je ustanoviteljica blagovne znamke ROMY Strong. Njena fitnes pot se je začela, ko je imela 34 let, njena hči Urška pa 12. Takrat je odkrila svojo strast do vadbe za moč/s težo, ki je rasla in kmalu jo je spremenila v nepogrešljivo navado, ki je del nje 21 let.

Prvi razlog, da je začela trenirati, je bila kronična bolečina v križu, ki je nastala kot posledica obremenitve na delovnem mestu. Vadba s težo ji je (skoraj) neverjetno pomagala in ob tej prelomnici se je pričelo njeno novo potovanje.

Kot tudi Rim ni bil zgrajen v enem dnevu, enako velja zanjo. Vložila je veliko truda in se mnogo naučila, kar se je obrestovalo.

Janez Logar je magister kineziologije, mednarodno certificirani športni nutricionist (CISSN), licencirani osebni trener (AFP/NCSF) in avtor znanstvenih prispevkov, ki dodatno pripomore k maksimalni učinkovitosti in pravilni izvedbi vaj, ki jih demonstrira Romy.

Pod njegovim budnim očesom so nastali številni videoposnetki z vajami in treningi, ki so na voljo na YouTube strani ROMY Strong, Facebook strani ROMY Strong, Instagram profilu @romy_gasperin in TikTok profilu @romystrong, program domače vadbe za celo telo ter kuharska knjiga s fit recepti.

Za sodelovanje z mediji, komuniciranje na družbenih omrežjih, predstavitev izdelkov in pisanje sporočil za javnost skrbi piarovka in urednica Urška Gašperin. Urška je diplomirana socialna delavka in doktorska študentka kineziologije.

Po osebnosti je realistka, ki pri delu in v življenju nasploh teži k ravnovesju. Obenem je zagovornica sprejemanja in spoštovanja drugačnosti oziroma unikatnosti. Verjame, da prav vsak človek v sebi nosi orodja za uspeh. Mora le prebuditi željo, da se nauči, kako najbolje uporabiti svoje potenciale.

Nenadomestljiv del ekipe ROMY Strong je vodja team buildinga in antistres terapevt Onyx, ki skrbi za motivacijo ter doprinaša h kreativnosti, učinkovitosti in uspešnosti znamke. Njegova super moč je skoraj neverjetna prikupnost in izredno sproščujoče vokalne sposobnosti, izražene z ljubkim mijavkanjem ter predenjem, s čimer v hipu ustvari prijetno in udobno ozračje.

Na Onyxa se lahko gleda kot na zgled, saj odraža vsaj tri pomembne lastnosti in to so: neodvisnost, iznajdljivost ter mirnost. Brez njega si je težko predstavljati znamko, saj ekipo vedno znova popelje na višjo raven sreče, zadovoljstva in optimizma.

V 4. ROMY Strong nagradni igri Romy in Janez podarjata dva nova iPhona 13! Imaš fantastično priložnost, da osvojiš odličen telefon in to povsem brezplačno. Sodelujete lahko tako ženske kot moški.

???????? 2 x iPhone 13 nagradna igra ????????????????

???? 3. ROMY Strong nagradna igra se je 8. aprila končala ... in isti dan se začenja NOVA‼️ Ne, to ni šala! ???????? V tej nori nagradni igri Romy in Janez podarjava DVA neverjetno izpopolnjena pametna mobilna bisera, ki premikata meje mogočega - rdeč in bel iPhone 13! ???????? ☝️???? Čas za sodelovanje imaš do vključno 4. maja. ???????? Obišči www.ROMYStrong.si in osvoji vsestransko perfekten nov iPhone 13!

Objavil/a ROMY Strong dne Petek, 08. april 2022

Obišči www.ROMYStrong.si in osvoji super nagrado!