SREDI DNEVA JE VLOMIL V HIŠO V SVETEMU ANTONU: 30.000 evrov škode, ukradel ves nakit!

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 35 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 108 klicev. Obravnavali so štiri prometne nesreče, v katerih je nastala zgolj premoženjska škoda. Zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali poškodovanje tuje stvari, dve ponarejanji denarja, dve grožnji in dva vloma. Zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v dveh primerih.

Fotografije so simbolične. 

V poznih popoldanskih urah je neznanec vlomil v stanovanjsko hišo v Svetem Antonu in ukradel ves nakit. Škode je za 30.000 evrov. Podana bo kazenska ovadba, so sporočili s PU Koper.

V Piranu je nekdo preko noči z ostrim predmetom poškodoval parkiran osebni avtomobil Kia Ceed in lastnika oškodoval za 3000 evrov. Sledi kazenska ovadba.

Ob 10.33 sta se v Sv. Petru zaradi parkiranja sprla soseda, pri čemer je 63-letnik s pestjo v obraz udaril 22-letnika. Policisti so zoper kršitelja uvedli hitri postopek z odločbo.

V koprski banki odkrili ponarejene bankovce

Postojnski policisti so ob 13.29 blizu Pivke ustavili 32-letnega Postojnčana, ki je vozil neregistriran avto in to v času začasnega odvzema vozniškega dovoljenja. V postopku je moški odklonil tudi strokovni pregled na prisotnost prepovedanih drog. Vozilo so mu policisti zasegli, sledi mu obdolžilni predlog.

Pri štetju dnevnih izkupičkov so v eni od koprskih bank našli najprej ponaredek bankovca za 100 evrov in kasneje še ponaredek bankovca za 20 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem informacij, kdo in kje je ponarejen denar unovčil.

Ob 17. uri je v Gornjih Vremah 65-letnik vozil preblizu desnega roba vozišča in z vozilom zadel obcestno tablo. V nesreči se ni nihče poškodoval, nastala je zgolj premoženjska škoda.

Ob 0.31 so piranski policisti na cesti Obala ustavili 41-letnega voznika kombija. Alkotest mu je pokazal 0,70 mg/l, zato so mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje in ga pridržali. Sledi obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Od ponedeljka zjutraj do danes zjutraj so policisti obravnavali štiri osebe, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo. Policisti PP Koper so obravnavali dva državljana Turčije, ki ju je v vozilu prevažal državljan Slovenije. Zoper voznika sledi kazenska ovadba. Policisti PP Piran pa so obravnavali dva državljana Kosova. Vse štiri osebe, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo, bodo tekom današnjega dne vrnjene hrvaškim varnostnim organom.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kukuruz |  11 .02. 2020 ob  13: 33
Ma kaj se je z temi 30 jurji za hvalit okoli...
Meni so spizdli novo makino in motor,imel sem pralni stroj z diamanti okoli,zobna scetka z zlatim rocajem,akvarij vsaka ribica je bila vredna 1.500,spizdli so mi luster,disko varjatna,samo si zaploskal je delal kar je hotu,imel sem pojstlo masirala te je po zelji,tri zaslone za leptop,radijatorji z dragimi kamni...
Pac zdej mam bolj poceni stvari iz obija in kar mi dajo za placo zivim bolj skromno da ne vzbujam pozornosti.
Je bil se kdo miljonar in so mu spizdli vse?
Povej zeni...