SOPOTNICA NA MOPEDU HUDO POŠKODOVANA: Voznika avta iščejo policisti

Kronika

V ponedeljek se je med 20.00 in 21.00 zgodila prometna nesreča na Cesti na Markovec v Kopru. Udeležena sta bila voznik mopeda in voznik osebnega avtomobila. Na kraju so se udeleženci v nesreči ustavili in se pogovorili, zatem pa vsi zapustili kraj, saj so menili, da ni nihče poškodovan. Nato pa je sopotnica z mopeda obiskala urgenco, kjer so ugotovili, da ima zlomljen gleženj, kar se obravnava kot huda telesna poškodba.

Slike so simbolične.

Omenjeno nesrečo je sicer povzročil voznik mopeda, vendar morajo policisti, da bi razjasnili vse okoliščine nesreče, opraviti razgovor tudi z voznikom avtomobila. Ker si na kraju udeleženi niso izmenjali podatkov, policistov prosijo voznika avtomobila, da se čim prej oglasi na postaji prometne policije v Kopru.

Kolesar globoko pogledal v kozarec

Ob 7.55 je na Gažonu zaradi neprilagojene hitrosti 17-letni voznik mopeda trčil v nasproti vozeč osebni avtomobil. Povzročitelj se je pri padcu lažje poškodoval, sledi mu obdolžilni predlog.Ob 18.30 je 44-letni kolesar v Kopru na ravnem delu ceste izgubil oblast nad vozilom in padel po vozišču. Pri tem si je poškodoval glava. Odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,57 mg/l alkohola v
izdihanem zraku. Izdan mu je bil plačilni nalog, so sporočili s koprske policijske uprave.

Vlom v gradbeni kontejner

V Dekanih je nekdo ponoči vlomil v gradbeni kontejner. Ukradel je dva bencinska stroja za rezanje betona, dve rezalki za rezanje železa, škarje za rezanje železa, dvojne škarje za rezanje armature, manjši vrtalni stroj in aluminijasto letev. Podjetje je oškodovano za 2000 evrov.

Deli novico: