ŠOKANTNA UGIBANJA SO RAZJASNJENA: Kaj je pokazal test na droge?

Svet

Damiano David, pevec italijanske rockovske skupine Maneskin, ki je zmagala na letošnji Evroviziji, je bil negativen na testiranju za mamila, so včeraj sporočili organizatorji tekmovanja. Po nekaterih posnetkih so nanj namreč padli sumi, da je med čakanjem na rezultate nedeljskega finalnega nastopa vdihaval kokain.

Evropska radiodifuzna zveza (EBU), ki ima sedež v Ženevi, je sporočila, da je David testiranje na prisotnost drog prostovoljno opravil včeraj. Test pa je bil negativen, so po poročanju francoske tiskovne agencije AFP sporočili iz EBU.

Pevec Maneskina se je znašel sredi sumov, da je užival kokain, ko ga je kamera ujela, kako se sklanja nad mizo. Sam je nato na novinarski konferenci pojasnil, da je kitarist Thomas Raggi razbil kozarec in da je pobiral ostanke. "Ne jemljem mamil," je zatrdil.

Tudi v EBU so včeraj zagotovili, da "v Green Roomu ni bilo nobenega uživanja mamil in zadeva je zaključena". Izrazili so tudi obžalovanje, da so te "lažne novice" zasenčile izid tega tekmovanja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Piero Panin |  25 .05. 2021 ob  14: 29
-1
Ma verjetno bi se marsikdo strinjal da je pobiral crepinje na malce neobicajen nacin tako kot je na hitro pogledal proti zenskam na levi ce ga kdo opazuje in obrazna mimika druge zenske zraven njega je bila usmerjena prav tam kjer je sklonu nos.
kokodek |  25 .05. 2021 ob  10: 08
bravo maneskin!!!!