SLOVENSKI AVTO UDELEŽEN V HUDI NESREČI NA ISTRSKEM IPSILONU: Eden mrtev, trije poškodovani

Kronika

V nepreglednem ovinku je voznica z bočnim levim ogledalom trčila v bočno levo ogledalo avtomobila znamke Škoda, slovenskih registrskih oznak, s katerimi se je iz nasprotne smeri pripeljal 31-letni slovenski državljan, poroča portal 24sata. Huda nesreča se je pripetila sinoči pet minut pred polnočjo na istrskem ipsilonu. Eden človek je umrl, trije so poškodovani.

Nesreča naj bi se pripetila, ko je 36-letnica – alkotest ji je pokazal 1,81 promila alkohola v krvi – vozila avto znamke Peugeot, reških registrskih oznak, na predelu avtoceste med krajema Nova Vas in Višnjan v nasprotni smeri. V nepreglednem ovinku je z bočnim levim ogledalom trčila v bočno levo ogledalo avta znamke Škoda, ki ga je iz nasprotne smeri pripeljal 31-letni Slovenec.

36-letnica je po trčenju nadaljevala z vožnjo v nasprotni smeri proti mostu Mirna, kjer je s prednjim delom avta trčila v zaščitno ograjo, ki ločuje vzhodni vozni pas od zahodnega.

Njen avto je odbilo od ograje tako, da je s prednjim delom trčil v drugi avto znamke Peugeot, puljskih registrskih oznak, s katerim se je nasproti pripeljal 41-letnik. Trčenje je bilo tako silovito, da je avto slednjega prevrnilo na bok, avto 36-letnice pa je ponovno trčil v zaščitno ograjo, piše portal 24sata.

V trčenju se je 41-letnik tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju, njegova sopotnika, 38-letnica in otrok, pa sta bila prepeljana v reško bolnišnico. Utrpela naj bi lažje poškodbe. Lažje poškodovana je bila tudi 36-letnica, ki jo zaradi povzročitve hude prometne nesreče čaka kazenska ovadba.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Justino |  16 .08. 2018 ob  19: 07
Y glih ni Hrvaška črka .
to je  |  16 .08. 2018 ob  18: 29
dokaz,da po nepravi strani vozijo tudi mlajši pametnjakoviči-ke
jurij |  16 .08. 2018 ob  16: 16
kaj se je zgodilo Slovencu? Pijana hrvatica mu je ruknila ogledalo!
To |  16 .08. 2018 ob  14: 57
15
Bi se moglo štet kot umor, v zapor jo dat. Zaradi nje je umru človek