ŠE NEKAJ ČASA BOSTE LAHKO DRSALI: Pred vrati tudi dva brezplačna koncerta

Koper

Pestro zimsko doganje v Kopru se bo nadaljevalo še nekaj časa. Drsališče ob morju bo za obiskovalce odprto še dobrih deset dni, Taverna pa bo še dvakrat prizorišče brezplačnega sobotnega festivala PostFest, so sporočili s Turistične organizacije Koper.

V sklopu festivala PostFest se bodo to soboto ob 20.00 predstavili Easy & friends, prihodnjo soboto, 9. februarja, pa se obeta koncert skupine Pop Design. Vse do prihodnje nedelje, 10. februarja, bo obratovalo drsališče ob morju. Kot so sporočili s Turistične organizacije Koper, drsališče med tednom obratuje med 12.00 in 20.00, med vikendi pa od 10.00 do 20.00. "Sočasno bo z zaprtjem drsališča – prihodnji konec tedna – ugasnila tudi Čudolandija, dežela čarobnih luči, ki je konec lanskega in začetek tega leta v Koper privabila številne obiskovalce," so zapisali v sporočilu za javnost.

Pestro dogajanje v Kopru se obeta tudi jutri, ko bodo v Pretorski palači ob 18.00 odprli razstavo del nagrajencev Ex-tempora Sladka Istra – Andreja Blažona, Zdenke Petek in Anite Vozelj, in v soboto, ko bodo v Gračišču ob 18.00 priredili glasbeno-zabavni večer Pr korita vse zaznaš, ob 20.00 pa se bo v protokolarno-prireditveni dvorani sv. Frančiška Asiškega pričela komedija Razočarana gospodinja pri seksologu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija