RICKY MARTIN O SVOJI DRUŽINI: Slavni pevec razkril, kako je otrokom pojasnil, zakaj imajo dva očeta

Svet

47-letni pevec Ricky Martin in njegov 35-letni mož Jwan Yosef vzgajata štiri otroke, 12-letna dvojčka Mattea in Valentina, 2-letno hčerko Lucijo in 2-letnega sina Renna. Pevec je lani jeseni ob naznanitvi novih članov družine dejal, da si je že od nekdaj želel veliko družino.

Mattea in Valentina je nadomestna mati rodila avgusta 2008, Martin je takrat naredil pavzo od kariere, da bi se jima posvetil. V enem radijskem intervjuju je priznal, da ga je sin vprašal, če je bil v njegovi maternici.

"Bil si v mojem srcu in še vedno si v mojem srcu," je odgovoril sinu. "Pojasnil sem mu, ker ni moglo ostati samo pri tem, da obstaja ženska, ki jo obožujem in mi je pomagala, da ga pripeljem na ta svet. Posodila mi je trebuh, da se je lahko rodil in ko se je rodil, sem ga vzel v naročje. Odgovoril je: 'V redu' in nadaljeval z igranjem," je dejal Martin.

View this post on Instagram

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

V intervjuju za revijo Out pa je razkril, kaj je rekel sinovoma na vprašanje, zakaj imata dva očeta.

"Veliko ljudi mi reče, da so moji otroci na naslovnicah, jaz pa jim odgovorim, da je temu tako, ker želim normalizirati naš položaj. Želim, da ljudje vidijo mojo družino in mislijo, da s tem ni nič narobe. Otroci me vprašajo, zakaj imajo dva očeta. Obrazložim jim, da smo sodobna družina. To je čudovit občutek svobode," je še pojasnil slavni pevec.

View this post on Instagram

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija