RANJEN TAVAL PO OPČINAH IN TRDIL, DA GA JE NAPADEL TUJEC: Resnica je povsem drugačna ...

Trst

Tržaški karabinjerji so pred nekaj dnevi ustavili 40-letnega moškega, ki se je v nočnih urah po Opčinah opotekal z veliko ureznino. Moški je karabinjerjem dejal, da ga je pred nekaj minutami skušal oropati tujec in ga pri tem poškodoval. A kot se je izkazalo, je bila resnica nekoliko drugačna ...

Karabinjerji so 40-letnika ustavili, saj je zaradi opotekanja deloval pijan. Med kontrolo so opazili, da je moški ranjen, zato so na pomoč poklicali reševalce. Med tem jim je moški dejal, da naj bi ga pred nekaj minutami napadel tujec, ki ga je želel oropati. Med prerivanjem naj bi napadalec iz žepa potegnil nož oziroma nek oster predmet in ga ranil, takoj zatem pa zbežal, piše portal Triestecafe.

V resnici pa se je zgodilo nekaj povsem drugačnega. Karabinjerji so ugotovili, da so openski kolegi že večkrat posredovali na domu 40-letnika, kjer se je ta nasilno kregal z ženo. Odpravili so se v njegovo stanovanje, kjer so na tleh opazili krvave madeže in s krvjo umazan nož.

ZAČENJA SE KURILNA SEZONA: Tukaj so razlogi za prehod na toplotno črpalko

Oskrba s toploto je v našem življenju zelo pomembna Ko vstopimo v hladno okolje, naše telo prerazporedi kri do trupa in tako ščiti ter ohranja toploto vitalnih organov. Hkrati telo omejuje pretok krvi v kožo, kar pomeni, da lahko dlje časa zadržimo več notranje toplote.

Rano je moški torej utrpel doma, najverjetneje med prepirom z ženo. Izkazalo se je tudi, da je moški v krvi imel kar 2,38 promila alkohola.

Preiskava je v teku, med tem pa so karabinjerji moškega ovadili zaradi lažnega prikaza kaznivega dejanja, ki se nikoli ni zgodilo, še piše portal.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija