PRVI SE JE NAJEDEL, DRUGI NAPIL, OBA PA HOTELA ODITI BREZ PLAČILA: Portorožanu kazenska ovadba, Izolanu plačilni nalog

Kronika

V soboto zvečer je v eni od piranskih gostiln 46-letni Portorožan naročil hrano in pijačo, potem pa jo je poskušal pobrisati, brez da bi za obed plačal. Skoraj istočasno je v enem od koprskih lokalov preveč popil 65-letni Izolan in tudi njemu ni bilo do tega, da bi plačal račun, so sporočili koprski policisti.

V eni od piranskih gostiln je moški v soboto zvečer naročil obed. Ko bi moral plačati, je zapustil lokal brez plačila. Gostilničarka je stekla za njim in ga po kratki razdalji dohitela ter ga zadržala. Opazila je, da mu je iz žepa padla osebna izkaznica, ki jo je pobrala. Ko je moškemu dejala, naj plača račun, se je strinjal. Vrnila se je v lokal in rekla, da bi poklicala policijo, takrat pa je moški zbežal. Gre za 46-letnika iz Portoroža, ki ga bodo policisti kazensko ovadili, so sporočili s Policijske uprave Koper. 

Skoraj istočasno je pregloboko v kozarec pogledal 65-letni Izolan, ki v enem od koprskih lokalov ni hotel plačati popite pijače. Pri tem je vpil na zaposlene in jih žalil. Ob prihodu policistov na kraj se je umiril, potem pa je želel oditi. Policisti so uporabili prisilna sredstva in mu izdali plačilni nalog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
va cagar |  21 .09. 2020 ob  12: 55
micka kovačeva pila nič plačala...