PROMETNA NESREČA S POBEGOM: Voznik belega mopeda je v Vanganelski ulici zbil voznika električnega skiroja

Kronika

V petek ob 10. uri se je v Vanganelski ulici v Kopru zgodila prometna nesreča s pobegom zaradi nepravilne strani in smeri vožnje. V prometni nesreči je bila ena oseba huje poškodovana. Policisti so z ogledom kraja ugotovili, da naj bi zaenkrat neznani voznik mopeda bele barve vozil po desnem smernem vozišču po Vanganelski ulici iz smeri Šalare proti križišču Inde. Ko je zapeljal v levo preko prekinjene ločilne črte, je trčil v nasproti vozečega 39-letnega voznika električnega skiroja, ki je po trčenju padel, voznik mopeda pa naj bi odpeljal naprej. Policisti Policijske uprave (PU) Koper voznika mopeda in vse morebitne očividce trčenja prosijo, da podatke čim prej sporočijo na 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

Fotografija je simbolična. 

Ob 20. uri je bila prometna nesreča v Stari vasi pri Postojni. 14-letnik je s kros motorjem pripeljal po klancu navzdol, zavrl in padel, pri tem je z motorjem trčil v nasproti vozeči osebni avto. Zaradi poškodb je bil odpeljan v UKC Ljubljana. Motor so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog (za hitrost, vožnjo brez vozniškega dovoljenja in ker ni vozil po cesti, namenjeni za to vozilo). Poleg tega sledi plačilni nalog za starše.

V soboto ob 16.26 so bili policisti obveščeni o padcu kolesarja med Hraščami in Hruševjem. Policisti so ugotovili, da je prometno nesrečo povzročil 69-letni voznik osebnega avtomobila, ki je dohitel kolesarja in ga v mimo vožnji zadel z desnim vratnim ogledalom. 59-letni kolesar je v trčenju padel in se poškodoval. Povzročitelju sledi globa.

V nedeljo ob 13.56 je 35-letni voznik osebnega avtomobila vozil po cesti Obala iz Lucije proti Portorožu. Z vozilom je zavil v desno, v trenutku, ko je pravilno po cesti Obala pripeljala 14-letna voznica mopeda, in vanjo trčil. Pri padcu se je voznica mopeda lažje poškodovala, vozniku osebnega avtomobila je bil izdan plačilni nalog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
en iz raje |  09 .08. 2021 ob  15: 36
Bizgec, Vanganelska ulica NE OBSTAJA !