PROMETNA NESREČA JE BILA ZA 30-LETNIKA USODNA: Kljub hitrem posredovanju je umrl v bolnišnici

Kronika

Po poročanju portala Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje ter Policijske uprave (PU) Koper je včeraj ob polnoči v naselju Rakitnik v občini Postojna voznik z osebnim vozilom zapeljal s cestišča ter se prevrnil v potok. Reševalci in gasilci so ga na kraju nesreče oživljali ter ga nato prepeljali na zdravljenje v ljubljanski klinični center. S policije so naknadno sporočili, da je 30-letnik, ki je bil udeležen v prometni nesreči, umrl v bolnišnici.

Fotografija je simbolična.

Na kraju nesreče so posredovali gasilci prostovoljnega gasilskega društva (PGD) Postojna, ki so zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka, s tehničnim posegom iz vozila rešili eno osebo in jo prenesli iz vode do reševalnega vozila, kjer so nato nudili pomoč reševalcem nujne medicinske pomoči pri oživljanju in oskrbi poškodovane osebe. Iz potoka so dvignili še vozilo, odklopili akumulator in pregledali okolico, piše na spletni strani uprave za zaščito in reševanje.

O omenjenem dogodku poročajo tudi s koprske policijske uprave, ki je obvestilo o nesreči prejela ob 00.02. Na kraj so bili takoj poslani gasilci in reševalci. Vozilo je bilo obrnjeno na streho in do polovice vrat v vodi, so zapisali v poročilu. Iz vozila so uspeli rešiti eno osebo, ki so jo takoj pričeli oživljati. 30-letnega voznika so odpeljali v ljubljanski klinični center. 

Kot so nas naknadno obvestili s policije, je omenjeni 30-letnik v bolnišnici umrl

Po prvih zbranih informacijah je voznik peljal od Postojne proti Rakitniku. V levem ovinku je zapeljal na začetek ograje, kjer je vozilo dvignilo, ga obrnilo na streho in je pristalo v strugi potoka. Odrejen je bil strokovni pregled.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija