PRIVATNA SKUPINA ZA DAME: Čakajo vas brezplačni priročniki, motivacija in opolnomočenje za uspeh

Slovenija

Imaš tudi ti željo po zdravem, funkcionalnem in fit telesu, ki te napolni z obilico pozitivne energije in poskrbi za zdravo mero samozavesti, a ti ob vsakodnevnem hitenju primanjkuje časa zase? Potem je ta odlična novica zate! ROMY Strong predstavlja novost, ki te bo opolnomočila, omogočila osebno rast in izboljšala kakovost življenja na vseh področjih. Poudarek je na krepitvi in oblikovanju telesa, aktivaciji pomlajevalnih hormonov, sproščanju in vzpodbujanju zdravega načina življenja, vključujoč optimalno treniranje, prehranjevanje ter doseganje želenih rezultatov v relativno kratkem času!

V ROMY Strong ekipi verjamejo, da mora biti vsak vadbeni program in prehranski plan prilagojen individualnim potrebam in željam. Zato je Romy ustvarila zaprto Facebook skupino, kjer se ženske med seboj motivirajo, izmenjujejo izkušnje in napredek ter prejemajo podporo, ki jo potrebujejo za dosego svojih ciljev.

"Pridruži se in postani del skupnosti povezanih suverenih žensk, ki so sicer različne, hkrati pa odločene, da izboljšajo svoje fizično in psihično zdravje. Vsaka sprememba se začne z majhnimi koraki, a skupaj lahko premikamo gore!" je prepričana Romy.

Z vključitvijo v zaprto Facebook skupino obenem dobiš tudi brezplačne priročnike za namen izboljšanja tako fizičnega kot psihičnega zdravja ter splošnega počutja. Trenutno sta na voljo dva priročnika, postopoma pa bo število uporabnega in praktičnega gradiva naraščalo.

V Priročniku za HIIT trening recimo izveš, kaj HIIT sploh je, kako se ga izvaja, na kaj moraš biti pri tem načinu vadbe pozorna in katere so koristi HIIT-a. Poleg tega ti Romy razkrije metode za pospešitev hujšanja.

V Priročniku za zrelejša leta med drugim izveš vse o menopavzi, težavah in telesnih spremembah, ki nastopijo v tem življenjskem obdobju ter seveda katera vadba je v zrelejših letih najboljša.

Romy: "Ne zamudi priložnosti, da sebe postaviš na prvo mesto. V ROMY Strong skupini za ženske te bomo spodbudile, da zasiješ, dosežeš svoj polni potencial in se v svoji koži dobro počutiš celostno, tako navzven, kot navznoter."

Vedno in povsod imej v mislih: "Močna sem, ker se zanašam nase."