PREISKAVA SMRTI 21-LETNIKA PRI RIJEKI: "Žica je bila tam že dolgo"

Kronika

Včeraj smo že poročali o tragediji, ki se je pripetila pri Rijeki. 21-letnik je pri vožnji s kros motorjem po gozdu naletel na kabel oziroma žico, ki mu je poročanju hrvaški medijev tako rekoč odsekala glavo. Žica naj bi bila zavezana čez pot med dvema drevesoma. Hrvaška policija dogodek preiskuje, za javnost je spregovorila pokojnikova mati.

Kot je povedala mati 21-letnega Doriana Semiona Valentića, sin v nedeljo ni načrtoval daljše vožnje. Na motor je sedel v delovni obleki in se trikrat odpeljal od doma. Prvič se je vrnil, ker je nekaj varil, drugič je prišel po gorivo, tretjič pa se ni vrnil.

Nesreča se je zgodila na območju Jelenja pri Rijeki. Fantje naj bi se s kros motorji spuščali po gozdni poti proti asfaltirani cesti, ko so naleteli na žico. Prvi mladenič jo je opazil in se ji izognil, Dorian pa je očitno ni videl. Ko jo je zadel, je hudo poškodovan padel z motorja. Danes na kraju nesreče gorijo sveče, ki jih je prižgala družina.

Po besedah enega od mladeničev je bila žica na kraju že dlje časa, vendar je bila zmeraj postavljena v višini kolen, tokrat pa je bila postavljena v višini prsnega koša in vratu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Lili |  12 .08. 2020 ob  15: 50
Ja tudi pri nas lokalni retardiranci nastavljajo žice..samo vprašajte mlede, ki dirkajo po gozdovih.... Kako si lahko tak idiot, da nastaviš žico med drevesa? Kretenov po svetu res ne manjka...
Istriano |  12 .08. 2020 ob  14: 09
Tega "dirkanja" s krosi po gozdovih in pešpoteh je ogromno tudi pri nas v zaledju Kopra. Ni pa potrebno, da se jim nastavi žico.