PRED PRAZNIKI BO KOPRSKA TRŽNICA OBRATOVALA DLJE: V Mestni vrtnariji 15-odstotni božično-novoletni popust

Koper

Mestna vrtnarija Marjetice Koper ima za vas pripravljeno posebno božično-novoletno darilo. Na vse vlončene sadike sadnega drevja vam do konca leta ponujajo 15-odstotni praznični popust. Popust velja za tri-, štiri- in šestletne sadike. Poleg tega vam ob nakupu sadnega drevja ponujajo tudi dodaten 15-odstotni popust na biološko gnojilo.

Češnje, hruške, jablane, mandlji, kiviji, agrumi in še mnogo drugega. Vse to si lahko po znižanih cenah zagotovite med tednom med 7.30 in 17.00 ter v soboto med 7.30 in 13.00. Naročilo lahko predčasno oddate tudi prek elektronskega naslova daniel.ban@marjeticakoper.si ali prek telefonske številke 05 66 33 783. Prijazni in strokovno usposobljeni delavci vam bodo z veseljem svetovali ob nakupu sadik in kasnejši pravilni zasaditvi.

Na Marjetici še sporočajo, da bo na mestni tržnici in v ribarnici v petek, 24. in 31. decembra, veljal podaljšan delovni čas. Ker praznična dneva, 25. december in 1. januar, 'padeta' ravno na soboto, so se v dogovoru s prodajalci odločili, da bosta tržnica in ribarnica dan prej odprti vse do 16. ure. Pohitite iz službe in si priskrbite sveže sadje, zelenjavo in ribe za praznična kosila in večerje. Vabljeni torej od 7. do 16. ure na koprsko tržnico na Pristaniški ulici!