POŽAR V IZOLI UNIČIL DELAVNICO: Danes na kraju policisti (FOTO)

Kronika

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 42 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 98 klicev. Obravnavali so štiri prometne nesreče, v katerih je nastala premoženjska škoda, in eno z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali tri vlome in tri tatvine. Intervenirali so zaradi kršitve javnega reda in miru.

Požar v Izoli je po prvih ocenah naredil od 5.000 do 10.000 evrov škode.

Ob 20.48 so bili obveščeni, da je zagorela domača delavnica v Izoli. Požar so gasilci pogasili, policisti pa bodo danes opravili ogled kraja. Po nestrokovni oceni bo škoda med 5.000 in 10.000 evrov.

V Kopru je nekdo vlomil v parkiran kombi, v vozilu vse premetal, odnesel pa ni nič.

Vlomili so v stanovanje na Južni cesti v Izoli. Iz stanovanja je storilec ukradel  starejši moški zapestni uri Omega in Movado, zlato verižico in tri pare manšetnih gumbov.

Pogorišče v Izoli si bodo danes ogledali policisti.

Ponoči se je sprožil alarm v restavraciji v Dekanih. Ugotovljeno je bilo, da je nekdo vlomil, vendar iz objekta ni bilo nič ukradenega. Vlomilca je verjetno pregnal alarm.

Na območju PU Koper so policisti od torka, 10. decembra, od 6.00 ure, do srede, 11. decembra, do 6.00 ure, obravnavali dve osebi (državljana Sirije in  Maroka), ki sta nedovoljeno prestopila državno mejo s Hrvaško. Obe osebi so obravnavali policisti PP Koper.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija