POSNETKI RACIJE V NOČNEM KLUBU: Med obiskovalci tudi gost, ki mu je bila odrejena samoizolacija (VIDEO)

Kronika

Zagrebški policisti so v sodelovanju z inšpektorji opravili racije v gostinskih objektih na območju Maksimirja v Donjih Sveticah. Kot so sporočili, je bilo med operacijo skupno identificiranih 239 ljudi.

V gostinskem objektu na Donjih Sveticah je bilo identificiranih 61 ljudi, državni inšpektorat pa je ugotovil, da je bil delovni čas prekoračen, zato so objekt za en mesec zaprli.

Policija je proti 33-letnemu moškemu uporabila prisilna sredstva zaradi žaljenja uradne osebe. Inšpektorji pa so ugotovili več kršitev odloka štaba civilne zaščite – v stavbi je bilo več ljudi, kot je dovoljeno, razdalja med stoli je bila premajhna, lokal pa je delal po dovoljenem delovnem času.

Na drugi lokaciji, v nočnem klubu, je policija skupaj identificirala 178 ljudi. Državni inšpektorat je ugotovil prekoračitev delovnega časa, objekt bo zato zaprt za 30 dni.

Policija je uporabila prisilna sredstva proti 28-letniku, ki je dobil prekrškovni nalog, ker ni želel pokazati osebne izkaznice. V klubu je bilo več kot 170 ljudi, med njimi pa tudi 23-letni moški, ki je kršil ukrep samoizolacije.

Inšpektorji civilne zaščite so ugotovili, da je objekt kršil tudi odločbe o številu oseb v gostinskem objektu, razdalji med gosti in prekoračitev delovnega časa.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija