POSNETEK, KI JE NASMEJAL PREKO 112 MILIJONOV LJUDI: Plesoči dvojni podbradek (VIDEO)

Trendi

Ljubezen do podbradkov je glavna tema TikTokarke Rachel Spicer, ki ima zaradi dvojnega podbradka že 2 milijona sledilcev. Rachel se je odločila, da bo svoj podbradek pokazala javnosti in ga sprejela s humorjem. En izmed posnetkov je zbral preko 112 milijonov ogledov.

"Najprej sem bila zaradi dvojnega podbradka negotova, nato pa sem ga začela snemati za TikTok. Nastal je ples," je povedala Rachel.

Plesoči dvojni podbradek je hitro navdušil ljudi. "Ti si genij in prva oseba, ki se ne sramuje normalnih stvari. Le tako naprej, ti si moj idol," se glasi eden izmed mnogih komentarjev.

@rachelspicer_ HAPPY SUNDAY CHICKENS???? LY’S #chintok #doublechin #loveyourchin #chindance #fyp ♬ Wanna Be Startin' Something - Michael Jackson - livethelifethatyoudread

@rachelspicer_ HAPPY ✨CHIN TOK✨ TUESDAY CHICKENS???? your weekly reminder to love your chins and make them dance???????? #chintok #doublechin #chindance #loveyourchin #fyp ♬ Faded - ZHU

Rachel je bila šokirana nad številom ljudi, ki se z njo lahko poistovetijo. "Ko sem začela objavljati video posnetke, so bili odzivi ljudi več kot pozitivni. Začela sem prejemati e-pošto in sporočila ljudi, ki sem jim pomagala glede občutka negotovosti vase," je rekla Rachel.

"Najdejo se tudi negativni komentarji, vendar je pozitivnih mnogo več. Moj podbradek je del mene in tega se ne sramujem," je zaključila Rachel.

@rachelspicer_ HAPPY THURSDAY CHICKENS???? #chintok #loveyourchin #chindance #doublechin #fyp ♬ taehyun is so bf - amber ✘ | rest

Čeprav je plesoči dvojni podbradek glavna tema njenih posnetkov, Rachel snema tudi druge stvari. Med drugim deli podrobnosti iz zasebnega življenja in včasih posname kakšen video z zmenka ali potovanja s svojim fantom, piše The Mirror.

@rachelspicer_ Wedding ready with my love @Johno Smith ???????? #chintok #fyp ♬ Snatched - Big Boss Vette

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija