Portorožani odslej v Lucijo

Poslovanje portoroške poslovalnice Banke Koper od ponedeljka, 11. februarja 2013, poteka v popolnoma prenovljeni lucijski poslovalnici Lucija. Z njeno prenovo so začeli 11. decembra, z deli pa zaključili v predvidenem roku.

V njej naj bi bile, tako Banka Koper, "stranke deležne večje zasebnosti, poglobljene osebne obravnave, česar trenutno poslovalnica v Portorožu ni omogočala".

Prav tako je strankam poslovalnice Lucija na voljo več parkirnih mest in omogočeno enostavnejše parkiranje kot v Portorožu, zlasti v poletnih mesecih. Na trenutni lokaciji portoroške poslovalnice je sedaj zgolj bankomat z depozitno enoto, ki poleg dvigovanja gotovine zagotavlja hitro in enostavno plačevanje položnic tudi izven delovnega časa. Nekateri krajani Portoroža so sicer nad odločitvijo že izrazili nezadovoljstvo.

 Sorodne vsebine:

Banka Koper nadaljuje s prenovo poslovalnic

Banka Koper pri EIB najela 20 milijonov evrov posojila

Slovenija nima slabih pogojev za podjetništvo

Deli novico:

orhideja |  19 .02. 2013 ob  13: 22
No, pa počakajmo na druge ponudbe......
razočarana |  17 .02. 2013 ob  21: 23
Mislim, da je krajevna skupnost naredila vse kar je lahko, da bi banka ostala v Portorožu, posluha za to niso imeli lastniki banke, ki jim to ni bilo v interesu :(
Guverner |  16 .02. 2013 ob  18: 23
Guverner Fičur je pač močnejši od portoroških lutk v Krajevni skupnosti....še Avditorij bo speljal....
orhideja |  15 .02. 2013 ob  23: 24
Če se že koprska banka do svojih komitentov obnaša zelo nefer,upam,da se bo našla kakšna druga banka in jim prevzela vsaj portoroške.Čudim pa se Krajevni skupnosti,da ni poskušala kaj več narediti ,da bi ostala banka v Portorožu.
In tukaj ne mislim samo na turiste,ampak na tiste starejše domačine(in teh ni malo),ki se morajo voziti v Lucijo.
No in v Luciji je 6 bank na kupu!!!!!!