POLICISTI NA GORENJSKEM NAŠLI TRUPLI: Na obeh sledi noža, ena od žrtev naj bi bila občinska svetnica

Kronika

Gorenjski kriminalisti so danes na območju Radovljice obravnavali nasilno smrt v zasebnem prostoru. Umrla sta moški in ženska, eden od njiju naj bi umrl nasilne smrti. Sicer so na obeh našli znake nasilja z nožem in po doslej zbranih podatkih je izključeno, da bi bil v dejanje vpleten še kdo drug.

Fotografija je simbolična.

Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj, se je intervencija policije začela že v ponedeljek pozno zvečer, ko so radovljiški policisti preverjali informacijo svojcev, da se nihče od njiju ne oglaša na telefon. V zaklenjeno stanovanje so policisti vstopili danes ponoči in v kuhinji našli dve trupli.

Ogleda sta se udeležila preiskovalni sodnik in državna tožilka, odrejena je bila sodna obdukcija. Na kraju so zavarovali sledi in predmete, ki so predmet nadaljnjih preiskav. Obdukcija bo predvidoma opravljena v naslednjih dneh.

Vlogo oseb in motiv za dejanje kriminalisti še ugotavljajo in bodo več podatkov lahko posredovali šele po zaključenih aktivnostih. Pojasnili pa so še, da osebi policisti pred tem dogodkom niso obravnavali.

Po neuradnih podatkih naj bi se družinska tragedija odvila v središču Radovljice, in sicer že med vikendom. Mrtva pa naj bi bila radovljiška občinska svetnica in njen partner.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  26 .03. 2019 ob  13: 53
Se je že začelo je jemat zakon v lastne roke...žalostno do kam pripelje pohlepneže...