ZRAŠČENI DVOJČICI DELITA TUDI SPOLOVILO: Kako potekajo 'posteljne radosti'?

Trendi

19-letni dvojčici, znani le kot Mia in Lia, sta razkrili podrobnosti o svojem spolnem življenju, ko sta odgovarjali na vprašanja neznancev o tem, kako je biti zraščeni dvojčici.

Dvojčici sta na Redditu dejali: "Povezani sva na trebuhu. Vsaka od naju ima eno roko in nogo, ki ju lahko ločeno kontrolira, deliva črevesje, mehur in reproduktivni sistem. Torej, ja, deliva tudi spolovilo! Jaz, Mia, sem lezbijka in Lia je heteroseksualka. Imela sem punco, čeprav sva se razšli, ko sem šla na univerzo in ona je imela zvezo na daljavo, ko sva bili mlajši."

Prva tema, ki se je pojavila, je bila masturbacija, ki sta jo dvojčici opisali kot 'nerodno'. Ko je uporabnik vprašal, kako pogosto se sestri zatečeta k samozadovoljevanju, sta odgovorili: "V preteklosti sva masturbirali, a sva se dogovorili, da tega ne bova več počeli, ker je bilo preveč neprijetno za obe." Drugi spletni uporabnik je vprašal, ali masturbacijo doživljata kot incest. Sestri sta priznali, da se jima zdi moteča, a ne gre za incest.

Uporabnike je še posebej zanimalo, ali obe doživljata vzburjenje glede na njuno skupno anatomijo. "Vzburjenje je kompleksna komunikacija med možgani in spolovili, zato če nisem tista, ki je vzburjena, lahko ugotovim, da je moje spolovilo vzburjeno, ne da bi bila tudi jaz. Enako je pri drugih stvareh. Na primer, lahko zaznam, kdaj je ona lačna, čeprav jaz nisem," je pojasnila ena od dvojčic.

Sestri sta sicer že zgodaj sprejeli odločitev, da se bosta vzdržali penetracije, kot prvo zaradi neprijetnega občutka, kot drugo zaradi potencialne nosečnosti, ki je zanju usodna. Obenem sta pojasnili, da njuna pravila vključujejo vse druge oblike intimnosti, tudi oralno zadovoljevanje. Na vprašanje, kako se spopadata s svojimi spolnimi željami, pa sta odgovorili, da si v idealnem primeru želita aseksualne partnerje.

En uporabnik je vprašal: "Torej to pomeni, da svojih spolnih vzgibov nikoli več ne bosta zadovoljili? Ali je skupno orgazmiranje res tako neprijetno?" Mia je odgovorila: "Ni čustveno neprijetno, gre bolj za fizično nelagodje. Bilo bi strašljivo, če bi se kdo, s komer nisem v zvezi, dotikal intimnih delov telesa in enako velja za Lio. In ja, načrtujeva, da ne bova zadovoljili svojih spolnih vzgibov. Če lahko nune to storijo, lahko tudi midve."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija